One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry levágatja a haját?

Harry herceg kérdezett rá a kényes témára tegnap este, az énekes pedig örömmel válaszolt – szervezetnek szánja a haját, hogy ezzel is adományozzon.

Tegnap zajlott le a Royal Variety, ami egy zártkörű rendezvénynek számított és Harry herceg is megjelent. A fiúk idegesen álltak színpadra, tudták, hogy a királyi családdal is találkoznak majd és nem tudták, hogy Harry herceget hogyan is kéne szólítaniuk. Végül Harry herceg szólította le az azonos névvel ellátott énekest, és csak egy kérdése volt felé: Mikor vágattad le utoljára a hajad?

A kérdések között az is szerepelt, hogy mikor lesz ismét olló Harry haja közelében, az énekes jókedvűen válaszolt a királyi család tagjának.

Jelenleg nem tervezem. Lesz egy pont, mikor jótékonyságból fogom levágatni.

Az énekes nevetve viccelődött tovább a herceggel, végül azt is megjegyezte, hogy talán még szakállat is növeszt hozzá, hasonlót, mint amilyen Harry hercegnek van.

A Royal Variety-t ugyan tegnap forgatták le, sugározni viszont csak Decemberben fogják, ma pedig a London Session zártkörű koncert lesz megtartva, reméljük jól fog szórakozni Magyarország nyertese, és úgy mindenki, aki kijutott!

   

Galéria linkek

» APPEARANCES / MEGJELENÉSEK > 2015 > NOVEMBER 14 – ROYAL VARIETY, LONDON

Videók

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük