One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry Miamiban

Az énekes családjával repült Amerikába, ahol három nap múlva lesz megtartva Gemma egyik közeli barátjának, Krystalnak az esküvője – a pletykák szerint

Harry teljesen kipihenten érkezett meg Miamiba, édesanyja Anne, és nevelőapja, Robin társaságában, amerikai idő szerint 26-án. Egy esküvőre hivatalos a család, ahol Gemma régi és közeli barátnője, Krystal kel egybe kedvesével három nap múlva – legalább is ezt állítják a források. Van olyan, aki szerint egyszerű vakációra mentek.

Mindenesetre a Styles famíliának lehetősége van egy kicsit pihenni a melegben is, nem is tudom mikor volt utoljára családi kiruccanáson a csapat. És habár Harrynek van háza a kontinensen, Miamiban maradtak és egy hotelben szálltak meg erre a kis időre.

A rajongók szeretnék, ha az énekes a családjára és a pihenésre tudna koncentrálni, azonban sokan már most nyomon követik minden mozdulatát, és nem hagyják lélegezni szegényt. Remélhetőleg abba maradnak ezek a dolgok, és tényleg átlagos vakáción vehet részt a szüleivel, csak úgy, mint Louis, aki szintén Miamiba fog utazni a napokban.

   

Galéria linkek

» Candids / Paparazzi képek > 2015 > December 26 – Harry és családja a repülőtéren, Miami

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük