One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry nem adta fel a 1D-t

A pletykák továbbra is terjednek, miszerint Harry Styles szóló albumba fog, a Columbia Records támogatásával, amiről még nem kaptunk megerősítést. Azonban az már biztos, hogy mégha igaz is a dolog, a banda sorsát ez nem befolyásolja – ugyanúgy vissza fognak térni 2017-ben, mint ahogy eddig tervezték.

A híres One Direction a Billboard értesülései szerint továbbra is szünetét élvezi, ami 2015. Decemberében kezdődött a brit X-faktor fellépésük után. Sőt, előző cikkünkben Niall szavai olvashatóak, amiben elmondja, számára már nagyon hiányzik a szereplés, ez is megerősíti a banda életét.

A Vanity Fair szerint Harry Zayn nyomdokaiba lépne és szintén elhagyná a bandát, hogy szólistaként és színészként folytassa, azonban ezt nem sok minden támasztja alá. Ennek ellenére a legtöbb rajongó retteg a következmények miatt.

A Cossip Cop állítása szerint utánajárt a dolgoknak és egy Harryhez közel álló személlyel is beszéltek, aki próbálta csitítani a félelmet az emberek lelkében. Nem tagadta a szóló karriert, azonban elárulta azt is, hogy Harry a One Directiont se adta fel.

A szóló karrier egyébként még nincs megerősítve, Styles, a Columbia Records és esetleg Simon Cowell nyilatkozatára még várni kell.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük