One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry nyilatkozott a szexualitásáról

Harry a The Guardian-nak nyilatkozott a szexualitását illetően.

Eddig nem azért nem mondtam el, mert nem tudnám eldönteni, hanem azért, mert nem akarom. Ez az én életem, az én döntéseim, ezért nem kötöm más orrára.
A szexualitást félrelehet értelmezni, és próbálok érdekesebb lenni.

The Guardian nemrégiben készített interjút a kedvencünkkel amiben kitértek a szexualitásra, különösebb képen arra, hogy Harry biszexuális-e.
Harry csak ködös válaszokat adott, amiben annyit mondott, hogy nem tartja fontosnak azt, hogy a rajongói tudják erre a kérdésre a választ.
Styles azt az elméletet is felvetette, amely szerint, ha nem határozza meg a szexualitását, akkor valószínűleg kihasználja az LGBTQ rajongók be nem szerzett dicséretét.

Ami azt illeti, hogy hogyan öltözök és hogy mi lesz az album hangulata, hajlamosak vagyunkk döntéseket hozni azon együttműködőkkel kapcsolatban, akikkel dolgozni akarunk – folytatta Styles. Azt akarom, hogy a dolgok bizonyos módon nézzenek ki. Nem azért, mert melegnek tűnnek, vagy biszexuálisnak, hanem azért, mert én így szeretem.

Harry már régóta az LGBTQ közösség vokális támogatója, és koncertjein gyakran színvonalas szivárványbüszkeség zászlókat készít. Bár soha nem fogadott el konkrét címkét szexualitásáért, sok rajongó furcsa ikonnak tekinti őt.

A stílusok szexualitásával kapcsolatos spekulációk az utóbbi időben fokozódtak. Legutóbbi divatválasztásai nagymértékben megkerülték a bináris nemi szerepeket, különösen azért, mert visszatért a reflektorfénybe, hogy új zenéjét reklámozza.
Harry kiadta az új albumát, a “Lights Up” vezető albumát az októberi Nemzeti Jövő Napján.
A dal dalszövegei a szabadságot , az önfelfedezéseket és a saját bőrükön való kényelmet ünneplik , ami sok rajongót arra késztett, hogy a dalt szexuális folyékonyság himnuszának tekintsék. Ráadásul a kísérő videó – amelyet az Insider a 2019. év első számú zenei videójaként mutatott be – bemutatja az egykori One Direction frontemberét, aki androgén ruhákat hord.
Styles azt mondta a The Guardiannek, hogy az “önelfogadás” nagy szerepet játszik abban, hogy hogyan hoz döntéseket. Dicsérte azt is, hogy a „vonalak elmosódtak” a divatban, a zenében és a szexualitásban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük