One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry rajongókkal találkozott

Egyre valószínűbb, hogy az énekes nem szórakozásból, sokkal inkább munka miatt ment New Yorkba, hogy az albuma részletein dolgozzon. Tegnap este is hasonló üzleti vacsoráról lehetett szó, amikor Harry és a menedzsere, Jeff beültek az egyik helyi Smiths & Wollensky étterembe. Harry boldogan fogatta a rajongókat és azoknak a szüleit, játékos és vidám volt, amik a képeken is meglátszanak.

Egy rajongó így mesélt az estéről:

Az apukám mondta Harrynek, hogy “Köszönöm, nagyra értékellek téged!”, Harry pedig kezet rázott vele és azt mondta neki, hogy Köszönöm! Anyukám is odament és úgy üdvözölte, hogy “Harry, annyi de annyi pénzt költöttem rátok srácok!”, Harry ezek után bocsánatot kért anyukámtól. Azt mondta, “Nagyon sajnálom.”
A tesóm és én elmondtuk neki, mennyire fontos nekünk és megfogta a kezeinket és hálásan mondogatta nekünk, hogy mennyire köszöni.

Harrynek azonban nem csak a szóló karrierje, a színészi is hamarosan beindul, sok kritikus szerint a Cristopher Nolan által rendezett Dunkirk c. film mindenképpen megalapozza majd a fiatal énekes esélyeit Hollywoodban, kérdés, hogy jó, vagy rossz értelemben-e. A film Júliusban fog megjelenni és már a besorolását is megkapta, tizenhárom év alatt nem engedik be a rajongókat a mozitermekbe, mindezt a háborúra és az enyhén szaftos párbeszédekre hivatkozva.

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük