One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry rajongónak üzent

Scott, csak úgy, mint sok másik hasonló korú gyermek, rákban szenved, utolsó kívánságai között pedig az volt, hogy Harry Styles küldjön neki egy személyes videóüzenetet, amit az énekes azonnal teljesített is. A mindössze tíz másodperces videóban arra kéri Harry a fiatal fiút, hogy maradjon erős, ezt ezen a linken tekinthetitek meg.

Eközben Niall elújságolta, mennyire izgatott, hogy ma kezdetét veszi számára a Jingle Ball turné, az énekes az esemény minden városában fellép legújabb slágerével. Első, mai állomása Toronto, majd holnap Dallasba repül, hogy ott is lenyűgözze a közönséget.

Liam instagram oldalán töltött fel egy új fotót, ezzel meglepve a rajongókat, a képen ugyanis az edzőteremben feszít félmeztelenül. Ez az első, hogy teljesen láthatjuk új, egész felkarját befedő tetoválását. (a képet ezen a linken éritek el)

Louis visszatért Angliába, valószínűleg Londonban tartózkodik, míg Zaynt tegnap WEHO-ban látták, Los Angeles egyik körzetében, erről előkerült pár lesifotó is (forrás a képeken).

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük