One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry reklámozni kezdte magát

Úgy tűnik Harry szóló karrierje tényleg kezdetét veszi, hetedikén fog megjelenni első önálló dala, a Sign of the Times, de már most több helyre is beígérte magát egy interjú, és akár egy éneklés erejéig.

Most pénteken, vagyis hetedikén, itteni idő szerint reggel kilenckor a BBC Radio 1 vendége lesz, ahol debütál majd a sláger-gyanús dala is, ezt ma jelentette be Nick Grimsaw, a műsor házigazdája. Az is kiderült, hogy az énekes két órán át fogja szórakoztatni a rajongókat és sok minden szóba kerül majd, többek között a tervei is a jövőjére nézve, azonban nem élőben fog menni a dolog, előre fel lett véve minden. Nyolcadikán, vagyis Szombaton a Saturday Breakfast Show keretein belül fog Dermot O’Learyvel beszélgetni a már megjelent dalról, itteni idő szerint 9 és 11 óra között, délelőtt. Utána pedig tizenötödikén a Saturday Night Live Show kanapéján foglal majd helyet.

A Sign of the Times-ról eddig nem sok mindent tudtunk meg, csupán annyit, hogy nagyjából öt perces dalról van szó és Nick Grimshaw szerint gyönyörű.

Ezek mellett Harry beregisztrált Spotify-ra is, illetve egy újabb, eddig nem látott képe jelent meg a 2013-ban lőtt Fabulous magazin fotósorozatából.

    

FOTÓSOROZATOK > 2014 > FABULOUS PHOTOSHOOT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük