One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry színészkedésbe kezd?

Felröppent egy pletyka, miszerint Harry Styles is a szerepgárda tagja lesz a Scream Queens második évadában. A kérdés már csak az, hogy igaz-e.

Fél évvel ezelőtt az énekes még azt nyilatkozta, hogy a turné miatt nem fog vállalni semmilyen szerepet, azonban a színészkedést sosem vetette meg, és most előtte áll majdnem két év, amikor azt csinál, amit csak akar.

A pletykák felröppentek, és sokan rákérdeztek a dologra, rendes választ viszont sosem kaptunk erről. Harry maga nem nyilatkozott ez ügyben, és Michele sem tudott többet mondani a pletykáknál.

Én is hallottam róla, nem tudom, hogy igaz-e. De Ryan (a rendező) azt mondta, hogy épp tárgyal egy férfi popsztárral, hogy jövőre szerepeljen. – mondta – Ha ez Harry Styles, mindenki lenyugodhat. Imádom a One Directiont, ezt mindenki tudja. Én is úgy gondolom, hogy benne lehetne a gonosz filmben. Ő napjaink Mick Jagger-je!

Ha még a színészek sem tudják, akkor tényleg nagy tárgyalások folyhatnak, azonban lehetséges, hogy nem is a mi sztárunkról van szó. Mindenesetre, remek gonosztevő lenne Harold, nem így gondoljátok?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük