One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry születésnapja

Harold Edward Styles 1994. Február első napján született Holmes Chapelben. Szülei Anne Cox és Des Styles, nővére Gemma Styles. 7 éves volt, mikor szülei elváltak, anyjával maradt, aki újraházasodott azóta. Ebben az időszakban a család elköltözött Holmes Chapelből, Harry 12. évét betöltve mégis visszahúzta őket a szívük, így tinédzser éveit szülőföldjén tölthette. Növendéke volt a Homles Chapel Comprehensive iskolának, iskola mellett 16 évesen munkát vállalt és a W. Mandeville pékségben kezdett el dolgozni. Iskolaévei alatt ismerkedett meg Nick Cloughhal, Haydn Morisszal és Will Sweeney-vel, akikkel hamar megtalálta az összhangot, hála a zenei iránti szenvedélyüknek. Belőlük alakult meg a White Eskimo, mely szintén Harry briliáns elméjéből pattant ki. A banda indult a Bandák Háborúja vetélkedőn, ahol a fődíjjal térhettek haza a srácok. Harry akkor kijelentette, a The Beatles nagy hatással volt zenei útjára, az egykori zenekar műveit apja játszotta mindig. Mai napig nagyon sok régi zenét hallgat, hiszen gyerekkorában szülei folyamatosan hasonló dalokkal énekeltek együtt. Onnantól kezdve a bandának voltak kisebb fellépéseik (például esküvőn zenéltek apró pénzért), de tizenhat évét betöltve úgy döntött, Ő többre vágyik, így jelentkezett az X-faktorba, ahol három igen-szavazattal juttatta tovább a zsűri, majd ejtették ki a következő fordulóban, mint szólistát.

 

A One Direction megalakulása nagy hatással volt az életére. Habár szólóként szeretett volna sikereket elérni, nem bánta, hogy ismét csapatban kell megmutatnia, mire képes, sőt, az a bizonyos bandanév is az Ő ötlete volt, és apja házában gyakran meginvitálta a srácokat egy kis tábortüzes ismerkedésre, aminek többnyire zene lett a vége.
Miután a banda harmadik helyezettként kiesett a versenyből, a fürtös Harold magabiztos volt abban, hogy itt még nincs vége. Társaival hamar leszerződtek Simon Cowellnél, és első slágerükkel meghódították a világot.

A hírnév ellenére azonban Harry sosem lett beképzelt, sosem gondolta azt, hogy Ő több lenne, és mindig ügyelt arra, hogy a körülötte lévőkkel ezt érzékeltesse. A lesifotósokkal, rajongókkal, ismeretlenekkel, más sztárokkal és riporterekkel is ugyanolyan kedvesen bánt, mint ha az anyukájához beszélne, ami nagy szívről tanúskodik. Számomra örök történet marad, mikor Harry éjjel, fáradtan beszáll az autójába, egy lesifotóst pedig – annak ellenére, hogy nem hagyja békén – ad egy szendvicset, mert éhesnek látszik. Kérdem én, melyik híresség adna ételt annak, aki non-stop a nyomában van? Mármint, Harry Styles-n kívül…


Imádja a gyerekeket és a jótékonysági listája is nagyon hosszú – mondjuk szerencsére ebben a többiekkel nem tér el. Most is növeszti a haját, hogy később eladhassa jótékonysági célokra.

Sokan úgy vélik, hogy Harry egy nőcsábász, azonban én, és még sokan mások, úgy véljük, hogy ez egy nagy hazugság. Igen, Harry sok lánnyal ki szokott mozdulni, de lehetetlenség tudni, hogy randiznak-e, vagy csak szimplán barátokként mulatnak egyet, mert olyan rég találkoztak. És ha randiznak, Harry 21 – most már 22 – éves, megérdemli, hogy keresse a boldogságot, és akármennyire fáj ez a Styles rajongóknak, sajnos a Directionerek nem elegek ehhez az örömhöz, amit egy szerelem tud nyújtani az embernek. Mert amit irántunk érez, nem ugyanaz a szeretet, amit majd a felesége iránt fog érezni.

Sokszor összeboronálják őt más lányokkal, ami viszont az énekest is az idegbajba kergeti. Nem egyszer mondta már interjúkon, hogy unja a sok pletykát erről, és a mondata, miszerint “Minden lánybarátommal járok”, valóban jogos kijelentés. Tehát ezt sem mondhatjuk rossz tulajdonságnak.

Van-e egyáltalán neki olyan? Semelyik ember sem tökéletes, de az érettség a viselkedésünkön múlik, amivel el lehet rejteni a hibáinkat az árgus szemek elől. Harry flörtölős, de nem nőcsábász. Szarkasztikus poénjaival és táncmozdulataival jobban megnevettet, mint a viccnek szánt mondataival. Igen, vannak hibái, de ezeket a hibákat kompenzálja valami mással, ezért szinte senki sem veszi észre őket, vagy éppenséggel nem hibának tekinti ezeket az apró mozzanatokat.

Barátai mellett is mindig kiáll, és talán ez a legfontosabb. Felsegít egy rajongót a földről, miután a tömeg ellöki, megvédi egy bandatársát a megalázottságtól… Neki a család és a barátok az elsők, és ez egy olyan felfogás, amit terjeszteni kéne a világban.

Egy szó, mint száz, Harry Styles egy értékes ember, értékes és megfontolt, bölcs tulajdonságokkal, egy-két hibával, amit elfogadunk, mert Ő ilyen. És 22 évesen elmondhatja magáról, hogy teljesítette a vágyait, elérte azt, amit akart, és képes volt ugyanolyan jó ember maradni eközben, ha nem jobb.Boldog Szülinapot Harry!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük