One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry-t akarják Mick Jaggernek

Az énekes körül éppen hogy lecsengtek a Dunkirkkel kapcsolatos hírek és pletykák, már is jön a következő színészi munka – legalább is az ajánlat már megvan hozzá, csak rá kéne bólintani, állítják a legújabb pletykák.

Hollywood nagymenői szeretnék, ha Harry játszaná Mick Jaggert a hamarosan forgatásra kerülő önéletrajzi alkotásban. Kétség sem fért hozzá, hogy Őt akarják – állítja az egyik forrás -, hiszen a világ rengetegszer említette már, Styles olyan, akár a zenész fiatal korában.

10 évvel fiatalabb a kelleténél, de egy kis sminkkel meg lehetne oldani a dolgot – mondta a forrás.

Valóban, Harry olyan, mint Mick fiatalkori énje, aki a jövőbe utazott. Ugyanaz a stílus, ugyanaz a tehetség, ugyanaz az arc és a haj is (az volt), szóval igen, ha Harry elvállalja a filmet, jönnek vissza a fürtök is.

A dolog még egyáltalán nincs megerősítve és Styles sem szólt ehhez semmit, így mindenki csak izgul, hogy ebből mennyi lehet igaz. Sokan szeretnék Harryt ismét látni a filmvásznon, annak ellenére, hogy első színészi alakítását sem élték még meg, míg mások inkább passzolnák hosszú-hajú-Harry színészkedését. Ti mit gondoltok?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük