One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harry újabb szerepet kapott?

Úgy tűnik nem csak a Scream Queens sorozatban fog feltűnni Harry Styles, híresztelések szerint Fionn Whitehead oldalán fog szerepelni a Christopher Nolan által rendezett Dunkirk filmben, mely a II. Világháborúban játszódik – persze csak miután elkészül.

Az akció-dráma kategóriába sorolt mozivászonra szánt ötlet szerint a történet kezdetén egy brit katonai központot fognak kiüríteni 1940-ben, mely Dunkirk városában van elhelyezve. A szereplőgárdában még feltűnik Tom Hardy, Mark Rylance és Kenneth Branagh is.

A film többek között a következő történelmi eseményt is magába foglalja majd: A gyorsan összeállított brit flotta több mint 800 hajóval mentett meg több, mint 335000 katonát, akiket a német hadsereg támadott meg. Mivel a mentés sikeres volt, az akkori miniszterelnök, Winston Churchill a következőket mondta a Parlamentnek:

“Harcolni fogunk a tengerpartokon, harcolunk a leszállópályákon, harcolunk a csatatereken és az utcákon, harcolunk a dombokon is. Sosem fogjuk feladni!”

A forgatás Májusban fog kezdődni, és igyekeznek majd minden jelenetet a valóban megtörtént helyszínen felvenni, mely egyenlő lesz a folytonos utazással is. Előreláthatólag a film 2017. Július 21-én fog megjelenni, azt még nem tudni, hogy Harry milyen szerepet fog eljátszani majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük