One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harryt megint nem hagyják békén

Meghan Trainor nevetve mesélte a Metro.co.uk interjújában, az esetet, mikor is beszólt Harry Stylesnak a haja miatt, eközben az újságok megint a Hendall miatt aggódnak.

Meghan részt vett a Clive Davis által megrendezett Grammy partin, ahova Styles is hivatalos volt. A két híresség nincsen rosszban, és Harry sem sértődött meg a megjegyzésen, azonban a riporter nem tudta eldönteni, hogy az énekesnővel nevessen, vagy szégyenkezzen Trainor helyett is.

Odamentem hozzá és viccet csináltam a hajából, megkérdeztem, hogy látott-e már fésűt! Azt felelte, hogy “nah”, mire annyit mondtam, hogy “Fogadni mertem volna rá, hogy még nem!”

Eközben egy belső forrás ismét pletykálni kezdett és elmondott mindent, amit Hendallról tud.

Kendall nem Harry barátnője, de így is van köztük valami. Kendall nagyon magánjellegűként kezeli ezt és nem szeret Harryről beszélni. Harry rajong érte és nagyon kedves vele. 

Már régebben is esett erről szó, még Januárban, amikor Khloe Kardashiant kérdezték erről, de még ő sem tudott biztosat mondani.

Miért jó páros ők ketten? Mindketten szuper dögös, szuper jó, aranyos emberek. És ha én lennék egy yachton St. Bartson – hány éves is Kendall? 20? Harry is? Hé, nem haragszom Kenny, csináld a dolgod, csajszi!

A lényeg, hogy a Kardashianék hivatalos weboldala és a belső forrás is állítja, a két fiatal nem alkot egy párt, azonban igen közel állnak egymáshoz. Az, hogy ebből komolyabb is lesz-e majd, viszont csak Ők tudják, ugyanis eléggé magukban tartják a dolgokat. Harry jelenleg Los Angelesben van, és nem tudni, meddig fog a nagyvárosban tartózkodni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük