One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Harryt nem kímélik a színészetben?

Már hetek óta tart a pletyka, hogy Harry színészi karrierbe kezd, erről még sem Ő, sem szóvivői nem nyilatkoztak – leszámítva a Scream Queens sorozatot. Azonban egyre jobban úgy tűnik, hogy valami készülőben van, a Dunkirk forgatásai hamarosan elkezdődnek és a plakátokon, valamint a filmről szóló cikkekben is felbukkan az énekes neve.

A legutóbbi fejlemények szerint Harry nem csak szerepelni fog, de már most ráhangolódik a karakterére. A rendezők ugyanis a főszereplőket és a stábot is egy nagy hadihajóra szállítják majd, víz és energia nélkül az éjszakákra, hogy megtudják, milyen volt egy katona élete a második világháborúban. A film főnökei úgy vélik, hogy ha a színészek megtapasztalják az akkori körülményeket, akkor a vásznon is élethűbben adják majd át a lényeget.

Egy film készítésében résztvevő a következőket mondta:

Harry egy luxus életet él, szóval ez egy nagyon érdekes tapasztalat lesz majd. Tudja, hogy ez a “kis táborozás” fontos eleme a filmnek és kész benn ragadni.

A hajó egy titkos helyen lesz kikötve South Coast közelében, ahol a sztárok – köztük Harry is – tovább élhessék a mindennapjaikat. Ritka lesz az élelmiszer, adagokon élnek majd, nem lesz mobilhálózat vagy internet. De még így is többször fel fog bukkanni így Harry, mint a zenésztársaival.

Elméletben a megerősített szereplése múlt hónapban megtörtént, a film pedig az 1940-es évekbe nyúlik majd vissza. Sokan nem örülnek ennek a szerepnek, nem éppen azért, mert énekesük kezében inkább mikrofont látnának, mint puskát, hanem azért is, mert így nagy valószínűséggel a hajától is búcsúzni kell majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük