One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Hasonmások a háborúból

A napokban volt nagy téma a rajongók körében Styles és Styles, két pont ugyanúgy kinéző férfi élete. Az egyiket mind ismerjük, Harold Edward Styles, míg a másik George Cay Styles, aki – és micsoda véletlen, – pont Dunkirkben volt a második világháború idején és ott is lelt örök nyugalomra. Sőt, olyan pletykák is előkerültek, miszerint Harry George szerepében játszik majd.

Tévedés.

A képek ugyanis egy másik emberről készültek, az egyik hozzátartozó nyilatkozott erről és elárulta, nem szívesen ad ki információkat a nagyapjáról, aki valóban hasonlít az énekesre, de nem George Cay Styles volt a neve és nem Dunkirkben halt meg, boldog életet élt egészen idős koráig, teljesen természetes halála volt.

 
/Erre a férfire sok rajongó felfigyelt a hasonlóság maitt/
Így tehát az a férfi, akire az emberek azt mondják, Harry nagyapjának a testvére, nem az, csupán egy átlagos ember, aki az 1970-es években katona volt.

Érdekességképpen azért azt is elmondom, hogy George tényleg létezett, egy régebbi feljegyzés szerint 1940. Július 8-án született, Ernest James és Esther Cay Styles gyermekeként Skóciában. Felesége Joan Summers volt, három gyerekük született. A csatába 1940. Januárjában invitálták, T/130247 volt az azonosítószáma, júniusra azonban életét vesztette, valahol Franciaországban. Sokak szerint a Dunkirkben történt nagy katasztrófa végzett vele, mivel az is Május 27 és Június 4 között történt, de ezekkel kapcsolatban nincs pontos információ. Ennek ellenére neve szerepel az akkor elhunytak emléktábláján is.

CoVBrMXW8AAmv7L Picture
Közös vezetéknevük ellenére elvileg nincs köztük családi kapcsolat.

És ha már ennyire belemelegedtem, tovább kutattam érdekességek után és kiderült, hogy egy másik Styles is élt ez időben, akit a film kapcsán meglehetne említeni. Az illető neve Roy Aleck Styles, 1902-ben született Aleck Henry és Minnie Josephine Styles fiaként. Felszolgáló volt, így került az S.S. Orfordra, a Dunkirk egyik híres hajójára, mely eredetileg brit kéz alatt volt és sok tengerjáróval együtt január elsején vált olyan híressé. Életét a háborúban vesztette, amikor egy bomba hatókörébe került.

Harry tegnap ismét forgatni volt, jelenleg Weymouthban, ezekről is előkerült pár kép.

    

(Forrás: stylesmovienews.weebly.com // Fordítás: Onedweb.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük