One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
HIGHSNOBIETY interjú Louisval

Ma reggel (amerikai idő szerint) jelent meg Louisval a Highsnobiety magazinnal készült interjú és fotósorozat, amiben az énekest nem csak a jövőről, de a múltról is kérdezték. Ha érdekel, Louis szerint milyen hatással lesz a jövőre a banda sikere, illetve mi volt múltjának legnehezebb pillanata, ne hagyd ki a cikk folytatását!

    

Galéria linkek

FOTÓSOROZATOK > 2017 > LOUIS – HIGHSNOBIETY MAGAZIN

Érdekel az interjú?

Mit gondolsz, mennyivel fejlettebb a mostani éned művészként, mint amikor kezdted?

Biztosan tanultam zeneszerzés terén, szóval természetes, hogy művészként is nősz ennek köszönhetően. Ugyanakkor azt is hiszem, hogy minél több időt töltök zenével, annál jobban megértem, vagy legalább is azt, hogy hol állok az ipar és az identitás között.

 

Mit várhatunk az első lemezedtől?

Az album nagyon őszinte és valóságos lesz. Mostanában frusztrált voltam, amiért sok dalhoz olyan forgatókönyvet képzelek el, ami nem reális, szóval olyasmit szerettem volna, ami sokkal inkább a földön jár. És szerintem a rajongóim, akik már most rengeteget tudnak rólam, valami újat is tanulnak majd.

 

Melyik edzőcipőd van rajtad a legtöbbször?

A legkülönfélébb edzőcipőim közül a fehér Reebok Classics.

 

Milyen volt Steve Aokival együtt dolgozni?

Steve-vel dolgozni elképesztő volt! Nagyon inspiráló személyiség és művész. Nagyon jó volt megismerni őt. Jó csapattárs volt, mindenkivel remekül éreztem magam. Emellett remek volt megtapasztalni azt a tánc világot, amiben Steve dolgozik.

 

Mi ösztönzött arra, hogy elkezd a saját cégedet a Sony Musicnál?

Karrierem során többször mondtam, hogy jók az ösztöneim, és az ötlet, hogy új művészeket fedezzek fel és segítsem őket a fejlődésben nagyon izgalmas a számomra. Huszonöt évesen olyan pozícióban állni és lehetőségeket kapni, mint amiben én is vagyok, nagyon jó.

 

Mit hallgatsz, mikor morális lendületre van szükséged?

Egyikét Steve dalainak, mert rengeteg jó klubban jártam, ahol az Ő dalait játszották. Vagy Őt, vagy az első Artic Munkeys albumról a Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not c. dalt.

 

A jövőbe, vagy a múltba utaznál inkább? Miért?

A múltba mennék vissza, hogy elmehessek egy Beatles koncertre, hiszen hatalmas része volt a kultúrális történelemnek. Fiatalabbként úgy érzed, kimaradtál belőle.

 

Mi volt a legbonyolultabb pontja a karrierednek? Melyik volt a legvisszafizetőtőbb?

Azt hiszem általánosságban az C-faktorban történő fellépésem Steve Aokival volt a legnehezebb időszak, valahogy mégis a legvisszavizetőtőbb is. Határozottan úgy éreztem, nem vagyok képes rá, aztán éreztem mindenki támogatását magam körül, a barátaimét, a családomét, a rajongókét és mindenki másét is.

 

Most, hogy a One Direction szüneten van, hogy érzel a banda örökségét illetően? Belegondoltál a kultúrális hatásaiba? Ha igen, hogy írnád le a gondolataidat ezzel kapcsolatban?

Agyaltam már rajta és még mindig felfoghatatlan a számomra az, amit elértünk, illetve amit a rajongók értek el a számunkra nagyon rövid időn belül. Csak arról tudok beszélni, hogy mi milyenek vagyunk, illetve mit látok most az iparban, de a fiúbandáknál különösen sok sztereotípia létezik – összehangolt táncmozdulatok, egyforma ruha, az emberek eltitkoltál a barátnőiket és szinglinek tettették magukat, ilyesmik.
Az első naptól kezdve próbáltunk őszinték lenni és nem túl komolyan venni magunkat. Szerintem bebizonyítottuk, hogy bandaként nem muszáj követni a forgatókönyvet és remélhetőleg, bizonyos mértékig ez majd segíteni fogja a jövő művészeit. Ez volt az a dolog, amivel dicsekedett a 1D, főleg, hogy egy tökéletes, modell emberekkel teli ipart követtünk.

 

Ekkora rivaldafénnyel a fejed fölött hogy reagálsz a magánéletben erre a folytonos ellenőrizgetésre?

Bizonyos mértékig az ellenőrzés nem releváns dolog. Sok embert rajta lehet kapni, mit beszél Twitteren vagy készülhet róla fotó, amin nem néz ki tökéletesen. De a valóságban, az egyetlen dolog, ami számít, hogy az emberek valóban szeretik-e azt, amit csinálsz, illetve hogy jó visszajelzést kapj tőlük. Az ellenőrizgetés a munka része, ilyen ez. Használhatod inspiráló erőnek is, hogy előre vigyen téged.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük