One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Híregyveleg – Mindenki feltűnt

Ritka bejegyzés következik, ugyanis a napokban nem csak egy vagy kettő, de mind az öt fiú feltűnt, így ezeket most összegezni fogom, mert eléggé kusza lenne külön-külön megírni őket. Kezdjük is!

Louis továbbra is a slágerét promotálja, azonban tegnap este visszatért Los Angelesbe, az LAX repterén kapták lencsevégre az énekest. Előtte fellépett a Today Showban 27.-én (még New Yorkban), illetve a Sirius XM is készítette vele és Steve Aokival egy kisebb fotósorozatot. A tegnap estét bulizással töltötte a 5SoS Ashtonával és Laure Jaureguival a Bootsy Bellowsban, előtte pedig részt vett egy rádiós műsorban is, ahol a már ismert információk mellett felkonferálta Niall dalát, a This Townt.

Nyilván izgatott voltam miatta, szerintem nagyon jól csinálja, nem lepődtem meg azon, hogy ebben a stílusban maradt, értem ezt úgy, hogy Niall az átlagos zenék és klasszikus dolgok megszállottja, szóval nagyon büszke voltam rá. – mondta, mielőtt rátért volna a lényegre.

Niall Londonban tartózkodik, a minap golfozni ment az egyik helyi golfklubba, majd beült egy Knight nevezetű étkezdébe is az ott dolgozó rajongók legnagyobb örömére, akik készítettek vele egy közös fotót.

Harry is előkerült, az énekes egy interjúban működött együtt a GQ magazinnal és beszélt egy kicsit a Fulwell 73-ról és Ben Winstronról is.

Elég szerencsés voltam, hogy a barátaimnak hívjam őket. Nagyon jó emberek, nem olyan, mintha csak dolgoznál velük, mert a haverjaid. Inkább olyan… hogy bízol bennük, elkap az az érzés, hogy a barátaiddal dolgozol, mert Ők a legjobb barátaid. Tudod, ők együtt nőttek fel, innen ered az egész. Szóval nem tehetsz róla, de ebben a környezetben dolgozni olyan, mintha egy baráti társaságba csatlakoznál. – mondta a cégről, aki többek között a Honda reklámokat felügyelte, majd hozzátette – Ben Winstonnak csodálatos fogai vannak! Az egyik legjobb fogsor, amit láthatsz! Kivételes!

Az énekes emellett Inglewoodba ment el egy Kings of Leon koncertre a barátaival, név szerint Jeff Azoffal és feleségével, Glennel, de a koncert során összefutott Ellie Gouldinggal és Kendall Jennerrel is, akikkel váltott pár szót.

Liam tegnap este étteremben volt, a Catch LA-ből való távozásáról készült pár jó minőségű paparazzók által készített kép.

Ami Zaynt illeti, Taylor Swifttel forgatott I Don’t Wanna Live Forever klipje elég jó adatokat mutat és azon sem lepődünk meg, hogy az énekesnőt az ex-bandatagról kérdezték a színfalak mögötti videóban is.

Nagyon régóta ismerem Zaynt és szerintem egy tényleg ritka hanggal rendelkezik, nagyon különleges és csodás ember és tényleg bámulatos volt vele együtt dolgozni. Csodás dolog olyanokkal dolgozni, akikkel együtt is szoktál lógni, mert nincs az a kérdés, hogy “Vajon ki fogunk jönni egymással?” – mondta, majd hozzátette, az Ő jeleneteit forgatták le először, mert Zayn közben elaludt.

Az énekes emellett a rajongóival is foglalkozott, bevették egy csoportba és mindenki meglepődött, amikor valóban elkezdett beszélgetni a rajongóival. Éppen a szakálláról beszélgettek, mikor Zayn csatlakozott és leírta, Ő szereti a szakállát. Ezek után pedig arra ösztönözte a fiatalokat, hogy folytassák azt, amit elkezdtek, és miután kifejezte irántuk érzett szeretetét, kilépett a csoportból.

26.-án New Yorkban több helyen is lencsevégre kapták, először a délelőtt, majd az este folyamán, ma már viszont Los Angelesben tengeti napjait, így Niallen kívül mindenki a nagyvárosban van. Ha pedig Zayn cipőkollekciója érdekel, tegnap világszerte elérhetővé váltak a darabok, ezen a linken keresztül válogathatsz.

C3OAY8rUEAAetRH.jpg C3OANxlUoAAJXm1.jpg C3LoLtsXUAEKqvZ.jpg C3Or0bTXUAEtP7n.jpg C3VzbMbVUAAkHvl.jpg C3VG36mVUAMekLK.jpg

PAPARAZZI KÉPEK > 2017 > JANUÁR 26 – ZAYN AZ UTCÁN SÉTÁLGAT, NEW YORK
PAPARAZZI KÉPEK > 2017 > JANUÁR 26 – ZAYN ESTE AZ UTCÁN, NEW YORK
MEGJELENÉSEK > 2017 > JANUÁR 27 – LOUIS ÉS STEVE A TODAY SHOW SZŐNYEGÉN, NEW YORK
PAPARAZZI KÉPEK > 2017 > JANUÁR 28 – LOUIS AZ LAX REPTÉREN, LA
PAPARAZZI KÉPEK > 2017 > JANUÁR 28 – LIAM ELHAGYJA A CATCH LA-T, LA
PAPARAZZI KÉPEK > 2017 > JANUÁR 28 – HARRY TÁVOZIK A KINGS OF LEON KONCERTRŐL, LA
FOTÓSOROZATOK > 2017 > LOUIS ÉS STEVE AOKI (SIRIUS XM)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük