One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Hírek korábbról + szülinap

Tegnap ismét kerültek elő információk estefelé a fiúkról, azonban csak ma tudom azokat kiposztolni, így két napra nyúlunk majd vissza. 11-én a délután folyamán Louis-t és Danielle-t kapták lencsevégre, ahogy kézen fogva sétálgatnak WeHo környékén, ami Hollywood északi részéhez tartozik. Este a ma született Niall Horanről készültek képek, ahogy az LAX reptéren várja egyik ír barátját, akivel egyébként tegnap éjjel egy ír bárba is betért.

12-én a bári látogatás mellett az ír társaság egy LA Galaxy meccsre is betért, valamint Niallnek a hackerekkel is meg kellett küzdenie, Instagram fiókját ugyanis feltörték. Az elkövetők – akik annyira sügérek voltak, hogy a posztolt képek leírásában nevüket is megmondták – bevallották, már augusztus 30.-a óta tervezik a kísérletet, az énekest születésnapján akarták meglepni ezzel a nagyon rossz ajándékkal. Horan alig pár óra alatt eltüntette a nyomokat, miután megszabadult a hackerektől, Twitteren pedig a következőképen reagált az esetre:

Valami őrültség történik az Instagramommal. Nyilván néhány idióta hackelte meg, de megjelölték magukat rajta..

Niallt Theo is felköszöntötte, Greg, vagyis Horan bátyjának kisfia, egy videóban tette jókívánságait napszemlére, amit itt megtekinthettek. A kisfiú egyébként csak ennyit mond: Boldog Szülinapot Niall bácsi!

További hírek: Harry és Liam tegnap egy helyen ettek Los Angelesben, de nem egy időben, így nem történt találkozás. Kicsit szomorú vagyok, hogy egy helyen tartózkodnak a srácok és látszólag nem ünnepelnek együtt Niallel.

Zayn ma bejelentette, November 1-én érkezik első könyve, mely a “Z” nevet kapta, illetve tegnap együtt ebédelt Taylor Swifttel és Gigi Hadiddal, valószínűleg különösebb ok nélkül, erről is kerültek elő lesifotók.

 CsLcly6XYAEUh34.jpg   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük