One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Hírességek a bandáról

A tegnapi nap folyamán a fandom egy olyan dolognak az évfordulójával nézett szembe, ami megváltoztatta mindenki életét – a banda tavaly, augusztus 23.-án jelentette be, hogy a 2016-os évet szüneten tölti.

Ez viszont nem jelenti azt, hogy a banda nincs a köztudatban – még a hírességek is rengeteget beszélnek róla. Ben Winston nemrég a következőket mondta Harryről, hogy az ember nem jönne rá, milyen híres is, hiszen szerénységével teljesen átlagos az ismeretlenek szemében. Állítja, az énekes egy fenomenális fiú, aki olyan kedves és földhöz ragadt, amennyire csak lehet.

J.J. Redick szerint még nem találkozott olyan emberrel a Pop világban, mint amilyen Styles. Elképesztően híres és nagyon fiatal, férfiak és nők is rá figyelnek, mégis nagyon okosan kezeli az életét.

A két híresség azért beszélgetett az énekesről, mert Pénteken együtt vacsoráztak vele, az asztalnál pedig ott ült még többek között Jeff Azoff is.

Illetve egy információ is megjelent a Dunkirk című filmből, ami elég spoileres, így aki kíváncsi rá, az itt elolvashatja.

Niall tegnapelőtt Los Angelesben mászkált, meglátogatta a Runyon Canyont is barátjával, a hőség hatására pedig a pólóját is levette. A félmeztelen képeket a galériában megtekinthetitek.

bejelentés

Holnap három napra elutazom, Londonban leszek és nem hiszem, hogy lesz alkalmam találkozni a fiúkkal – Louis és Liam van a fővárosban, bennük reménykedem – azonban élménybeszámolót mindenképp írok majd, ha szeretnétek. Szóval legközelebb 28.-án leszek. Addig is vigyázzatok az oldalra helyettem is :) Ma még valószínűleg leszek, kiélvezem, hogy veletek lehetek még egy napig.

Cqjhh2LVUAADQ0z.jpg CqjhhtpUIAAyt91.jpg CqjhNqBUkAA8DfX.jpg CqjhNqCVIAAuEDn.jpg CqjhNqEUkAA1vYP.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük