One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Híresztelések Niall és Harry albumairól

Louis kivételével úgy tűnik, hogy mindegyik One Direction tag, Niall, Harry és Liam is szólólemezt ad ki a szünet alatt, azonban csak Liam erősítette meg a vele kapcsolatos pletykákat, senki más, így nem tudni pontosan, mi az igazság. Ennek ellenére most jöjjön minden információ, amit Niall és Harry lemezeiről tudni lehet.

Niall:

 • Az énekes pletykák szerint jövőhéten fogja megjelentetni első önálló dalát egy rádióinterjú keretein belül.
 • A híresztelések Májusban kezdődtek, miszerint elkezdett dolgozni pár dalon, azonban akkor még azt nyilatkozta, csak szórakozgat a stúdióban, majd júliusra az a hír járta be a világot, hogy lemezszerződést kötött a Sycoval, vagyis teljesen hű maradt Simon Cowellhez. “Niall a leghűségesebb közülük. Nagyon várjuk, hogy hamarosan valamit bemutathassunk vele.” – nyilatkozta Simon.
 • EZ azonban végül mégse így lett, augusztusban kiderült, Horan mégse a Sycoval szeretne együtt működni, így került a  Capitol Records szárnyai alá. Sőt, az is napvilágot látott, hogy az Universal company annyira akarta az énekest, hogy több pénzt is ajánlott neki.
 • A munkálatok elvileg a mai napig zajlanak, azonban azt már tudni lehet, hogy az énekes saját maga által írt dalai hasonló hangzásúak, mint barátja, Ed Sheeran számai. Vagyis fő hangszer a gitár, illetve több zeneszerzővel is összeült, akik a One Directionnek is segítettek az évek alatt. Fontos kiemelni Wayne Hectort, aki a Best Song Ever és a Steal My Girl fontos eleme volt. “Együtt szerzünk zenét de jelenleg azt szeretné, ha maga írná a dalokat és nem más.” – mondta Wayne egy interjúban.
 • Azt is megtudtuk, hogy Niall Greg Kurstinnal is együtt dolgozott a stúdióban, aki többek között Adele, Sia és Katy Perry munkatársa is volt. Egy belső forrás a következőket mondta akkor a médiának: “Niall a One Directionnel is írt dalokat, de valódi tehetség és a főnökei remélik, hogy ebből a tehetségből a legtöbbet elő tudják hozni, hogyha néhány nagyszerű emberrel hozzák őt össze. Most el akar szakadni a fiúbanda hangzástól és megmutatni, mire képes egymaga, Greggel pedig valami nagyszerű dolgot művelnek, ahogy másokkal is.”
 • Ezek ellenére azt is tudni lehet, hogy Niall nem akar lemondani a bandáról. Úgy tűnik, dalai még idén megjelennek, azonban a bandában szeretne továbbra is játszani a szünet végén.

Harry:

 • Úgy tűnik, Harry lemeze legkorábban 2017 elején kerül majd a boltok polcaira, idén ugyanis inkább a színészkedéssel foglalkozott és nem volt ideje a stúdiózásra. Híresztelések szerint jelenleg is a lemezén dolgozik, de nem lesz kész idén a korong.
 • Amit szinte mindenki tud, hogy Harry otthagyta a Modest!-t és Jeffrey Azoff amerikai cégéhez szegődött. Azonban arról senki sem beszélt, hogy ezzel a döntésével együtt leszerződött (elvileg) a Dawbell céghez, ami többek között Paul McCartney-t, a Take That zenekart és a 5 Seconds of Summer-t vette régebben szárnyai alá.
 • És itt még nem ér véget a váltás-özön. A pletykák szerint a Columbia Records tagja lett az énekes, ezzel elhagyva a Syco-t, de még mindig a Sony családon belül maradva. Azt is tudni lehet, hogy erre viszont engedélyt kapott Simon Cowelltől.
 • Jelenleg úgy tűnik, nem csak egy lemezre szerződött Styles, ugyanis összesen 80 millió dollárt finanszíroznak bele az énekesbe, ez pedig három korongot jelent.
 • Arról is szó volt a médiában, hogy Harry háttérzenekarral, Johnny McDaiddel és Ed Sheerannal is együtt dolgozott. “Nagyon izgatott vagyok amiatt, ahogy most énekel, igazi tehetség. Szerintem a világ le lesz sokkolva attól, amivel készül előjönni.” – nyilatkozta Johnny, akivel egyébként elvileg 8 dalt hozott össze.
 • Az is szóba került, hogy négy dalnak Gary Go lesz a producere. Gary olyanokkal dolgozott együtt, mint Rihanna, Take That és Kylie Minogue.
 • Jelenleg Harry neve alatt az ASCAP-n (Ameikai zeneszerzők, szerzők és kiadók társadalma) több, mint 40 dal szerepel, ezek között azonban szerepel a One Directionnek és Ariana Grande-nak írt dalai is. Viszont van négy dalcím, ami attól lesz olyan különleges, hogy a szóló karrierje alatt jelentek meg.
 • Sőt, egy dalszöveg is előkerült már, azonban 2014-ből, amit a Kodaline zenekarral hozott össze az énekes. “Volt egy kis szabadidőnk, szóval elmentünk a stúdióba és írtunk együtt egy dalt. Jó móka volt.” – nyilatkozta akkor a banda frontembere, Steve Garrigan. Akkor elmondta a zenekar azt is, hogy a dal Stylest illette meg, így csak akkor kerül nyilvánosságra, ha felhasználja majd később az egyik lemezéhez. A szám címe Make It Feel Right lett, a dalszöveg pedig tavaly jelent meg, azonban mai napig nem hallotta senki se. A rajongók azt remélik, hamarosan ez már a múlté lesz.

I jump in to knee deep water
but I’m sinking, somehow
Trouble on every corner
But you’re all I need nowYou, You give me something
what it is I just don’t know
But I feel like a time bomb ticking
And without you I might blow

You give me the feeling
You give me a hiding place
Our love is bitter
But I really like the taste

Who said it was easy
Taking it day by day
But always remember
That I’ll love you anyway

You make it feel right
oh oh ooh oh oh ooh

Térdig érő vízbe ugrom
De valahogy még is elsüllyedek
Baj van minden sarkon
de csak rád van szükségemTe, te adsz nekem valamit
Ami nem is igazán tudom, mi az
De úgy érzem mintha egy időzített bomba lenne
És nélküled valószínleg felrobbanok

Érzelmet adtál nekem
Egy rejtekhelyet
Szerelmünk keserű
Mégis imádom az ízét

Ki mondta, hogy könnyű
Elvenni minden nap
De mindig emlékezz
Amúgy is szeretni foglak

Miattad jónak érzem
oh oh ooh oh oh ooh


 • Harry Meghan Trainorral is együttműködött, amiről az énekesnő mesélt.  “Igaz! Duett lesz. Egy gyönyörű dalt írtunk ketten az ukulelémen. Még egy demót is felvettünk, ez egy aranyos, akusztikus, szerelmes szám.”
 • Ezek ellenére azonban még mindig azt mondják, Harry inkább a színészetben fogja keresni kenyerét, ha szólóban folytatja tovább. “Azt mondta nekem ezt akarja (filmiparban dolgozni)… Találkoztam vele kétszer vagy háromszor és nagyon érdeklődő volt, illemtudó. Szerintem ez a srác egy filmsztár!” – nyilatkozta Harvey Weinstein, Hollywood egyik legnagyobb producere. Sőt, jelenleg a fejesek azért küzdenek, hogy Harry elvállalja Mick Jagger szerepét a Rolling Stones dokumentumfilmjében.

Ti várjátok már a korongokat?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük