One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Hírpótlások – részletesen

Sajnos – vagy nem sajnos – napokra eltűntem, ez három-négy naponta elő fog fordulni, ugyanis hamarosan elérkezik az utolsó megmérettetésem, a szóbeli érettségi, amire néha-néha készülgetnék. Erről már írtam Facebookon, de aki esetleg nem követné az oldal azon részét, leírom, hogy tudjon róla. Az oldal FB oldalán mindig jelen vagyok, tehát ha híreket nem is posztolok ki, ott értesítelek benneteket arról, mikor várható a visszatérésem. Június 18-ig kéne kibírni ezt az állapotot, utána visszatérek, remélhetőleg új kinézettel is.

Mivel sok minden történt, nem fogok mindent külön bejegyzésbe szedni, viszont ebben a bejegyzésben sorra veszem az összeset.

icon-arrow-circle-right Május 28-án Louis és barátnője, Danielle Campbell a Heathrow repülőteret látogatták meg, ugyanis elmentek Monaco városába, hogy élőben nézhessék a Forma 1 egyik állomását. Az énekessel interjút és képeket is készítettek a helyszínen, a városban azonban feltűnt több helyen is, megebédeltek a barátnőjével tegnap egy tetőn, meglátogattak egy kikötőt is és a rajongók is kaptak esélyt a közös fotózásra.

A rövid beszélgetésből (interjú) az derül ki, hogy az énekes nagyon izgatott, hiszen először jár Monacoban és először van egy Forma 1 versenyen is. Összevetették a légkört egy 1D koncerttel, Louis kijelentette, hogy mindkettőnél érezhető az izgatottság, ahogy közelednek a kezdéshez.

icon-arrow-circle-right Tegnap megkezdődött a Horan & Rose Event Londonban, aminek lényege az adománygyűjtés. A vörös szőnyegen több híres golfos megfordult, valamint Niall is, aki a sötétkék és narancs színeibe öltözött a nagy estére. Interjú és képek is készültek az eseményről.

Niallt többek között kérdezték a nemrég megtörtént zaklatásokról is.

Az interneten néha eléggé sértőek tudnak lenni a rajongók, voltak néhányan, akik rólam és a családomról mondtak eléggé sértő dolgokat, de nem vettem fel őket, tudod, ez akár szomorú is lehetne az interneten, ezek azok, akik ebben lelik örömüket és rajongóimnak hívják magukat, szóval nem kedvelem ezeket. … Azt hiszem csak valami reakciót akartak tőlem… Megkapták! Remélem mindenki tanult belőle egy kicsit, én csak a legjobbakban reménykedem. 

Szó esett Freddieről és Harry hajáról is!

Nem, egyáltalán nem töprengek rajta. Rengeteg időm van gyerekekre, de mégsem találkoztam még Freddievel. Sokszor voltunk egy helyen Louisval, de sosem volt jó. Ő ezt csinálja, én ezt… De alig várom, hogy találkozhassak a kis lurkóval!

Harry… Egyszerűen csak posztolt egy képet róla és ennyi, szóval az volt az első alkalom, hogy láttam őt. Jól néz ki, jól áll neki!

icon-arrow-circle-right  Harry továbbra is forgat, azonban sokan támadják őt azzal, hogy csak hírneve miatt került be a filmbe. Ezért a rendező a következőket nyilatkozta egy interjú során.

Nem azért került be a filmbe mert egy ismert popsztár – ha ez a tény volt valami, akkor hátrány, mert ez rossz üzenetet is küldhet az embereknek és nem akarjuk, hogy csak azért nézzék meg a filmet, mert tudják, ki Ő. Szóval Harrynek tényleg túl kellett esnie pár akadályon, hogy ide juthasson. Keményen dolgozott és a munkája erőteljes volt és ez az, ami hozzá vonzott minket. Utánajárt, aztán Londonban találkoztunk. Egy tucat olvasmányt végigolvasott többször és ez nem volt könnyű feladat a számára. Ő egy fiatal férfi aki nagyon akarta ezt a filmet és sok színészt meghallgattunk, százakat, némelyikük ismert volt és sokan végeztek színészi iskolát is. Ez egy jó tapasztalat Harrynek, hogy képes volt bekerülni, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy mit alakít majd. Reménykedem benne, hogy sokra viszi még Hollywoodban, nagyszerű srác.

A képeket megtekintetitek a galériában!

CjeeHnjWUAAghGQ.jpg CjrH61oXIAAIFJW.jpg CjpQCYtUoAEc5cU.jpg CjoMVk7VAAAIFY-.jpg CjkL7wTUUAEjzC_.jpg CjrH0gmWEAAjyIY.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük