One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Hírpótlások

Sziasztok, először is elnézést a két nap kimaradásért, most viszont itt vagyok, hogy pótoljam a dolgokat.

Niall a napokban Londonban mászkált, tegnap viszont már Dublinban kapták lencsevégre, ahogy elhagyja a repülőteret. Az énekes a Rory Mcllroy-val szervezett An evening with Rory rendezvényre kapott meghívást, ahova el is ment, így pedig arra is van lehetősége, hogy meglátogassa családját.

Harry Matt Irwin temetésére ment el, ahol új frizuráját is megmutatta a világnak, a napokban pedig a Dunkirk forgatásán is látták, így már egészen biztos a színészi karrier. Egy statiszta mondta el az ott lévő rajongóknak, hogy ne nagyon reménykedjenek abban, hogy Harry leveszi a kalapját az utcán, mert az énekes még mindig úgy érzi, nagyon fura, hogy rövid hajjal hódít. Ezek mellett előkerült róla pár kép Május 14-ről, ahogy London utcáin jár-kel, természetesen sapkában

Eközben Zayn bejelentette első koncertjének időpontját, Dubaiban fog fellépni Október 7-én az Autism Rocks Arénában! A bejelentés után azt is elmondta, hogy nem valószínű, hogy a Pillowtalk rákerül majd a dallistára, mivel úgy érzi, nem hangzik olyan jól élőben, valamint azt is elárulta, hogy megtanította Giginek, hogyan kell pókerezni, amikor Vegasban voltak Hadid szülinapi partiján!

Érkezik az új naptár, már meg lehet rendelni ezen a linken, és ha használjátok a onedcal kódot, akkor 10% kedvezményben részesültök előrendelés esetén.

Louis még mindig Mexikóban nyaral kedvesével, Liam pedig nem mutatkozott nyilvánosság előtt.

  EROTEME_STYLES_160515L1_11.JPG   CirAJW3WgAEWu3a.jpg

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük