One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Hogyan legyél Directioner?

A mai világban már nem könnyű haladni a korral, a Directionereket pedig nem is lehet utolérni, annyira pörögnek! Ha úgy alakult, hogy most ismerted meg őket, vagy már régóta hallgatod a zenéjüket, de még nem igazán jutottál arra a pontra, hogy igazi Directioner légy, elhoztam nektek azt a 10 lépést, amivel igazán azzá válhattok!

1. lépés – Ismerd meg a történelmet

 

Egy Directioner tudja, hogy honnan indultak a fiúk, mit szeretnek, milyen fontos események történtek velük. Kívülről fújják, mennyi díjat nyertek, milyen botrányaik voltak, miként segítették a világot. Tudom, ez rengeteg információ. Nem is várja el tőled senki, hogy azonnal tudj mindent. Róma sem egy nap alatt épült fel! Kezdetben jó, ha a tagoknak nézel utána, de ha már itt jársz, íme az alapok:

 • Louis Tomlinson a legidősebb a bandában. 1991. December 24-én született. Születési sorrendben a következő tagok Liam Payne (1993. 08. 29.), Niall Horan (1993. 09. 13.), illetve Harry Styles (1994. 02. 01.). Volt még egy tag, aki 2015-ben lépett ki, Zayn Malik, aki 1993. január első napján született.
 • A tagok teljes neve Louis William Tomlinson, Liam James Payne, Niall James Horan, valamint Harold Edward Styles. Zayn teljes neve Zayn Javadd Malik.
 • A One Directiont Simon Cowell alapította Nicole Scherzinger javaslatára, amikor a bandatagok szólistaként jelentkeztek a 2010-es X-faktorban. A banda nevét Harry találta ki, és egészen a döntőig jutottak. Harmadik helyezettként végeztek, ami után világhírnevet szereztek a Syco lemezcégnél.
 • Liam a banda előtt 2008-ban is megpróbálkozott az X-faktorral, de nem jutott be a legjobb tizenkettőbe. Simon azt javasolta neki akkor, hogy próbálkozzon később, amikor már 16 éves. Mekkora mázli!
 • Liam gyerekkori érdekességei közé tartozik, hogy 2014-ig félt a kanalaktól. Emellett vese elégtelensége is volt kicsinek, 2012. óta viszont szerencsére már egészséges vesével él.
 • Jelenlegi helyzetben Louisnak egy kisfia van, Freddie (született  2016. Január 21.), és Eleanor Calderrel jár (Freddie édesanyja Briana Jungwirth). Liam szintén apuka, a fiát Bearnek hívják (született 2017. Március 22.), és Cheryl Cole adott neki életet. Niall jelenlegi barátnője Hailee Steinfeld, míg Harry szingli.
 • Mindegyik tagnak van lánytestvére, Niallt kivéve, akinek egy bátyja van. De nem csak ezzel tűnik ki Niall, ugyanis ő az egyetlen NEM brit tag a bandában (ír származású).

Még több információért nézz körül az oldalon, sok információt találhatsz!

2. lépés – Ne csak tudd, érezd át!

 

A valódi Directionerek a rendes rajongókkal ellentétben nem csak tudják a tényeket a srácokról, de a bandával jövő feelinget is átérzik. Magyarán, teljes szívükkel, szinte már szenvedélyként támogatják a másikat, családdá és barátokká válnak, ezzel az érzéssel pedig őrületes dolgokra képesek. Nem baj, ha van kedvenc tagod, de ezen felül támogasd és szeresd a többieket is, beleértve a rajongókat!

3. lépés – Vidd őket a csúcsra

 

A Directionerek csapatmunkában verhetetlenek! Amikor kijön egy új dal, vagy egy régebbi sláger valami mérföldkő előtt áll (például 1 milliárd stream), a fandom teljesen megőrül, és addig nyomják, amíg meg nem történik az áttörés. Te is töltsd le a dalokat, vedd meg őket akár, hallgasd újra és újra, és vidd a tagok dalaid a toplisták élére, és legyél te is igazi Directioner! (Fontos megjegyezni, hogy a kalózletöltés nem tartozik ide).

4. lépés – Ne csak a WMYB-t hallgasd!

 

Igen, első daluk, és igen, jó sláger, ami a mai napig felhangzik, még a szóló koncerteken is. De tudni kell, hogy akadnak olyan emberek, akik már akkor Directionernek hívják magukat, mikor egy dalt ismernek a bandától, ami megtetszett nekik. Az igazi Directionerek viszont nem csak egy, hanem az összes dalt ismerik, és tudják mindnek a dalszövegét. A legmerészebbek azt is megmondják, hogy ki énekli a második versszakot! Apránként haladj, adj időt magadnak, hogy mindegyik dallal megismerkedj, és csak akkor “fogadj hűséget”, ha már tényleg tudod, hogy jó helyen jársz.

5. lépés – Nézd meg a banda klipjeit is

 

Amellett, hogy mindegyik egyedi, és a legtöbb hozza a bandától megszokott humort (amit mi, Directionerek, nagyon szeretünk), érdemes megnézni a klipeket. Segítenek memorizálni, melyik tagnak milyen a hangja, és később könnyebben fel tudod őket ismerni. Emellett több nézettséget adsz ezzel a bandának, ami növeli a hírnevüket is. A One Directionnek eddig 17 klipje van, amibe nem számoltam bele a szóló videókat.

6. lépés – Lépj kapcsolatba a bandával

Ez alatt nem azt értem, hogy minden nap írj nekik hatezer üzenetet, ezzel őrületbe kergetve szegényeket, de fontos, hogy kapcsolatban legyél velük. Így időben kapsz értesítést arról, ha új klip, dal, album vagy esemény érkezik.

 • Kövesd a One Direction hivatalos Facebook oldalát (egy kis pipa jelzi, melyik a valódi)!
 • Kövesd a tagokat és a banda profilját YouTube-on és Twitteren!
 • Látogasd meg néha a banda hivatalos oldalát.
 • Nézegess magazinokat, neten és papíron egyaránt. Sokszor a fiúk a legváratlanabb helyzetben bukkannak fel egy hírrel, például a fodrász székében. A magyar lapok között a Bravo és a Popcorn magazinok szoktak írni a srácokról.
 • Készíts, vagy egyszerűen kövess rajongói oldalakat, akár weben, akár Twitteren. Mindig naprakészek, és az utóbbi jelez a telefonon is!

7. lépés – Szerezz be 1D-s cuccokat

 

Nem kell túlzásba esni, ha nem szeretnél! Viszont azt érdemes tudni, hogy az üzletekben és a neten is rengeteg One Direction tárgyat lehet kapni, a legtöbbször pedig a pénz, amit ezekre költesz, adományozásra megy el. Ha megtetszik egy bögre, egy póló, vagy a banda egyik parfümje, ne félj megvenni azt! Egyrészt megérdemled, másrészt ezzel szintén jobban belekerülsz a Directionerek világába. Ha nem szeretnél sok pénzt költeni erre, készíts magadnak valamit, mondjuk rajzold le őket, és tedd ki a faladra! Rengeteg lehetőség van arra, hogy valamilyen módon kifejezd és hirdesd az igét!

8. lépés – kövesd az álmaid!

 

A One Direction legnagyobb üzenete a megalakulásuk óta, hogy a rajongóik kövessék azt, amiben hisznek, és sose adják fel! A Directionerek mindent megtesznek például, hogy találkozhassanak kedvenceikkel, de már azzal Directionerré válsz a szívedben, ha képes vagy küzdeni az álmaidért, akár suliról, akár munkáról van szó.

Ne feledd: a valódi Directionerek egy család, akik nem csak a srácokat, de egymást is támogatják mindenben. Ha segítség kell valamivel kapcsolatban, posztold ki, és garantáltan lesz majd, aki felfigyel rád.

9. lépés – Ne utálj senkit!

 

A másik nagy tanítás a fiúktól, hogy az utálatnak itt nincs helye! Ne utáld azt, aki meleg, aki nem szereti a bandát, aki valamelyik taggal jár, vagy aki valamelyiküknek beszólt. Ha rossz érzéseket is váltanak ki belőled, a véleményedet mindig tartsd meg magadnak, ezzel elkerülve a veszekedést, rosszabb esetben egy másik fandommal való háborúskodást.

10. lépés – Legyél tisztában a valódi oldalakkal!

 

Sajnos vagy nem sajnos, ma már több oldal létezik a bandáról és a tagokról. A legtöbbjük hivatalosnak állítja be magát, pedig nem az! A következő linkekben a valódi oldalakat tudjátok elérni.

 

(forrás)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük