One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Hosszú hétvége – nekem is

Sziasztok, visszatértem – bár az utazásom nem éppen volt felemelő, hajnali hatkor keltem, hogy korán hazaérjek és elintézzem a dolgaimat…, de persze a kocsi lerobbant én meg a kutyával a forró napon álltam, ki tudja hány órát, hogy hazajöhessek, mindez a forgalmas autópálya kellős közepén történt, és még rendőrök, anyázó emberek és láthatósági-mellény is ízesítette a dolgot.
DE most, hogy végre itthon vagyok, összeszedtem az elmúlt néhány napban történt dolgokat – emellett köszönöm a segítséget Enikőnek, aki hozta nektek a csütörtöki koncert képeit, azt a bejegyzést is mindjárt kiegészítem a videókkal.

> Zayn Augusztus 5-én lencsevégre került, ahogy elhagyta a Warwick Night Club területét. Akkor került nyilvánosságra új, lótusz tetoválása is!

> Liamről és Sophiáról került elő pár kép, ahogy a hotel előtt sétálnak Houstonban, még hatodikán, ahol a Drag Me Down videoklipet is forgatják a fiúk. Nem mellesleg az aznapi forgatásról is előkerült néhány kép.

> A DMD újabb rekordot döntött, a fiúk eddigi legsikeresebb single daláról beszélünk. Egy hét alatt 500.000 másolat készült belőle, ami hatalmas eredmény. A Weekly UK-n is #1 helyet szerzett magának.

> Augusztus 7-én Niall egy rádiós műsorban adott interjút, ahol azt állította, New Yorkban van. Ez abból a szempontból gáz, hogy akkor Houstonban volt, így az interjú valószínűleg még a múlt héten készült. Akkor viszont a DMD még nem volt #1, Niall mégis úgy beszélt róla, mintha már az lenne. Hmm, lehet, hogy előre tudta a dolgot?

> Liam Augusztus 8-án golfozni ment Houstonban, nem kerültek elő normális képek, azonban egy történet igen. Egy rajongó mesélte, hogy ő is ott volt golfozni, és meglátta kedvencét, akit őrök vették körül. Liam viszont szólt az őröknek, hogy odamehet hozzá a lány, átölelte és pár szót mondhatott neki a rajongó, majd mikor a többi ember is kezdte észrevenni az énekes körüli fal rését, gyorsan elhagyták a helyszínt. Hát nem aranyos?

> Augusztus 8-án a fiúk Baltimore-ban koncerteztek, a M&T Bank Stadion helyszínén. Képek és videók külön bejegyzésben hamarosan!

> Harry jelenleg Washington DC-ben van, ahol készült pár kép róla és a rajongókkal! Louis pedig holnap fog a Cinderella Ball díszvendége lenni!

Galéria linkek

» CANDIDS / PAPARAZZI KÉPEK > 2015 > AUGUSZTUS 5 – ZAYN ELHAGYJA A WARWICK NIGHTCLUBOT, HOLLYWOOD
» CANDIDS / PAPARAZZI KÉPEK > 2015 > AUGUSZTUS 6 – LIAM ÉS SOPHIA A HOTEL ELŐTT, HOUSTON
» CANDIDS / PAPARAZZI KÉPEK > 2015 > AUGUSZTUS 6-7 – DRAG ME DOWN VIDEOKLIP FORGATÁS, HOUSTON
» MISCELLANEOUS / EGYÉB > RAJONGÓKKAL > 2015 > AUGUSZTUS 8 – RAJONGÓKKAL, M&T BANK STADIUM, BACKSTAGE
» MISCELLANEOUS / EGYÉB > RAJONGÓKKAL > 2015 > AUGUSZTUS 9 – HARRY RAJONGÓKKAL, WASHINGTON DC

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük