One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Idei rangsorolás

Mint minden évben, idén is rangsorolták a hírességeket, a fiúk OTRA turnéja a második legkeresettebb koncertsorozat volt, Harry a legnépszerűbb az UK területén.

Az UK leghíresebb sztárok listáját Harry Styles vezeti, aki közel $100 milliót ér napjainkban. A következő 1D tag Zayn Malik, aki harmadikként szerepel, így még a dobogósok közé sorolható.

Liam és Louis az 5, illetve 6. helyet szerezték meg, Niall pedig ugyan hátrébb került, az Írországban felállított listában ő az aranyérmes.

Zayn emellett az 5. helyet foglalta el a legőrültebb instagramos hírességek listáján. Az agglegény hírességek listáján is dobogós lett, a második legdögösebb szingli srácként emlegetik a lapok.

Persze a banda érdemeiről sem szabad megfeledkezni. Az OTRA turné közel $130 millió bevételt hozott, ezzel a második legsikeresebb és legkeresettebb turné lett az idei évben. Őket csak Taylor Swift előzte meg turnéjával.

Hogy még egy jó hírrel jöjjek, Zayn díjat is nyert a napokban, az MTV hazatérések királya címmel ajándékozta meg a lassan 5 hónapja szólóként szerződtetett énekest, érdekesség, hogy volt menyasszonya, Perrie Edwards az év királynője lett, ugyanebben a kategóriában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük