One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Íme, az igazság, miért lépett ki Zayn

Zayn a kilépése óta először, őszinte interjút adott arról, hogy miért szállt ki a világ egyik legsikeresebb projektjéből. Bizonyára már rengeteg indokot és feltételezést hallottatok, hogy miért lépett ki Zayn olyan hirtelen, vagy lehet, hogy nem is hirtelen a bandából. Most őszintén beszélt erről:

“Nem tudtam kamatoztatni, kiélni a kreativitásomat. Ha akartam egy kicsit R&B-sebb dalt, vagy refrént, azt ötvenszer írtuk át, addig-addig lett javítgatva, amíg egy pop dal lett belőle. És mindig ez történt, akárhányszor akartam egy kicsit másabb dallamot, addig szerkesztgették és javították, amíg nem lett olyan, ami a menedzsment szerint eladható, ami One Direction-ös hangzású. És az a zene nem én voltam. Az nem én voltam. Hiába voltunk a legnagyobb fiúbanba a világon, nem éreztem azt, hogy ez én vagyok. Nem volt benne az énem, a kreativitásom. Nem tetszett az az irány, amit a kiadó, a menedzsment megadott, eladhatónak gondolt. Nem éreztem boldognak magam ezzel a zenével.”

Később Simon Cowell is nyilatkozott az ügyben. 

“Látszott rajt, hogy nem tetszik neki minden One Direction dal, de nem lehet csak úgy hirtelen a banda stílusát. És ő neki tudnia kellett volna egy kicsit alkalmazkodni. Néha goromba volt azokkal, akik segítettek a srácoknak dalt írni.”

Zayn azóta szólókarrierbe kezdett és nemsokára a boltokba kerül első albuma.

IMG_20151228_110207

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük