One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Információk Harry karakteréről

Az apró hírek mellett – amiket elolvashattok a Facebook oldalunkon – nem sok minden történik jelenleg a srácokkal, így viszont inkább kérésre elhozom nektek azokat az információkat és adatokat, amiket Harry első szerepéről tudni lehet.

 

NÉV: Harry karakterének neve Tommy, azonban vezetéknevét még nem tudjuk. Sokáig téma volt ez a dolog és sokan találgattak is, mára viszont biztosak lehetünk ebben a névben. Érdekesség, hogy a katonákat gyakran hívták Tommy (Atkins)-nak, ami mára egy szleng a mindennapi katonára a brit hadseregben. Bizonyára a tizenkilencedik században volt megalapozott, de különösen az első világháborúhoz kötik. Használható egy célzás megnevezéséhez, vagy akár az ügyesség/viselkedés besorolásához is. A német katonákat Tommy-t kiabáltak egy köztes területen, ha brit katonával szerettek volna beszélni. Franciaország és a nemzetközösség csoportos menetelését szintén Tommyknak nevezik a brit katonák. Manapság a Tommy Atkins kifejezést kevésbé használják, helyette a Tom név van használatban, főleg az ejtőernyősök között. Az még kérdéses, hogy Harry mit munkálkodik a hadseregben.

 

KOR: Több, mint valószínű, hogy az énekes hasonló korú katonát játszik, mint amennyi a való életben, tehát 22-24 év közöttre tippelik Tommy életévét. Ennek fő oka az, hogy a brit hadseregben főleg Harryvel egykorúak voltak, ez pedig olyan dolog, amit figyelmen kívül hagyni elég esztelenség lenne a készítőknél.

 

SZÁRMAZÁS: Tommy származását nagyon egyszerű azonosítani, ha elemezzük az öltözetet, amiben mutatkozik a film alatt. Maga a dzseki egy skót-fajta, így már arra is lehet következtetni, hogy Harry karaktere Skóciából származik. A&SH Múzeum szerint (amit Glasgowban, Skóciában található) 1940.-ben egy hadsereg Brüsszel külvárosában szörnyű vereséget szenvedett és sok veszteség mellett a csapat felét evakuálták Dunkirkbe, akik szintén a katasztrófa áldozatai lettek. Ha a történelmet vesszük, valószínűleg Tommy is egy evakuált katona volt, azonban Harry a forgatás alatt nem használ(t) skót akcentust, legalább is a szem-, és fültanúk ezt nyilatkozták.

 

RANG: Közlegény, vagy azzal egyenértékű. Ha megnézzük a ruházatát látni, hogy nincs semmilyen jelvény vagy jel arra utalva, hogy magasabb pozíciót töltött volna be katonasága alatt.

 

CSALÁD ÉS SZERETŐK: Szintén az öltözetet tekintve kijelenthető az is, hogy a főbb karakterek közül egyik katona sem jött ugyanonnan, mint Harry szerepe, mindenki más származású. Ez pedig kilövi azt a régebbi pletykákat, hogy Fionn Whitehead Tommy öccsét játszaná a filmben. Az eddig leforgatott közös jelenetek gyakorisága miatt arra tippelhetünk, hogy Fionn Harry legjobb barátja lesz majd, akik az evakuálás során ismerkedtek össze.
Semmi jele nem volt eddig a forgatáson, hogy Tommynak lenne szeretője, ahogy a házasság gondolata se merült fel még senki fejében, látva, hogy nem hord jegygyűrűt az énekes.

 

A film 2017. nyarán kerül majd a mozikba, jelenleg pedig Los Angelesben forgat a stáb, valószínűleg szeptemberig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük