One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Interjúk + játék

A napokban a srácok rengeteg interjút adtak, most a videós interjúkat hoztam el nektek, valamint egy hozzájuk kötődő játékot is.

A fiúk a napokban sok interjút adtak, kezdve a BBC Radio 1 Live Lounge előtti interjútól egészen a tegnap délután lezajlott BBC Radio 2 interjúig.

BBC Radio 1

A legérdekesebb interjú talán ez, hiszen korábban írtam már arról, hogy Harrynek pihentetnie kellett a hangját és applikáció segítségével fejezte ki gondolatait az interjú során, ami eléggé nevetésre sarkallta a többieket. Kiderül az interjúban többek között az is, hogy Harry orvosa kijelentette, az énekes vagy énekel, vagy beszél, Ő pedig az előbbit választotta, ezért maradt néma egész nap (amiről LiLo nem is tudott, míg Niall nem mondta). Styles élvezte az applikációt, ki is használta a helyzetet és sokat játszott a hanggal. Az interjú során szóba került a szünet, valamint a rajongók által feltett kérdésekre is sor került.

Az első kérdést Anne tette fel, Harry édesanyja és arra volt kíváncsi, hogy a fiúk melyik dalukat énekelnék el újra és újra, csak azt egész életükben. Louis és Niall választása végül a Girl Almighty lett, Liam pedig az új albumról a Never Enough-t, valamint a What a Feeling-t emelte ki, mint lehetőségeket. Harry a What Makes You Beautifult mondta, hiszen már öt éve énekli és még mindig szívéhez közel áll.

További kérdések között ott szerepelt, hogy ki változott a legtöbbet az öt év alatt. Liam elmondta, hogy szerinte Ő maga sokat változott, de a bandából mindenki átesett egyfajta változáson az évek során, hiszen felnőttek.

Megkérdezte egy rajongó, hogy volt-e valaha a fiúknak chatszobájuk, és igen, milyen néven, a válasz pedig meglepő volt – gyakran chatelnek csoportban a fiúk, a szobák neveit pedig időpontokhoz kötik, nem kifejezetten címekhez.

A következő kérdés kifejezetten Harryhez szólt, aki már a neve után megnyalta két hüvelykujját, felkészülve a telefonján való gépelésre. A kérdés Harry comb tetoválására és annak jelentésére irányult. Kiderül, hogy egy tigris, és még hozzátette azt is, hogy Roar.

Következő kérdés is érdekes volt, miszerint melyik az a szó, amit egy hegy tetejéről ordítanának a fiúk. Harrynek a Release lenne, mint Megjelenés (pl.: album), Liamnek egy egyszerű Yaaay! lenne az ideális, Louisnak az Oi-Oi tetszik, Niall pedig a Balls szóra tette le a voksát.

És mi lenne, ha a fiúk mások lehetnének? Niall Beyoncé lenne rengeteg kislemezzel, Louis ír akcentust kérne magának, Liam Louis Yorkshire akcentusával lenne megelégedve, Harry pedig Liamre tette le a voksát.

A kedvenc kérdésem a soron következő, ami így szól: Harry becsavarja a haját törölközővel hajmosás után? A válasz igen, a videóban pedig meg is mutatja, hogyan!

Az utolsó kérdés egy budapesti lánytól érekezett, aki Nashville-ben jár iskolába.  A kérdése a házakra irányult, méghozzá, hogy melyik házban lennének a fiúk, ha a Roxfortba járnának. Liam elmesélte, hogy Louisval megcsináltak egy tesztet ezzel kapcsolatban, és még Ő a Hollóhátba, addig társa a Griffendélbe került, amit igazságtalannak tartott.

Alison Hammond interjú

A következő interjú Alison Hammonddal készült, aki az ITV egyik riportereként dolgozik. Az interjú nem éppen a kérdések tömkelegével volt tele, inkább mulattak, viccelődtek a fiúk, öröm volt nézni, ti is vessetek rá egy pillantást nyugodtan.

X-faktor

X-faktorban is szerepeltek a srácok (erre külön bejegyzésben visszatérek majd), ami után egy interjút is adtak az Xtra Factor keretein belül. A beszélgetés során Niall elmondja, hogy visszatérni és azon a színpadon fellépni, amin kezdték karrierjüket, még mindig idegességgel fogja el, ugyanakkor úgy érzi, mintha hazatért volna. Az új albumról is szó esett, Louis mesélt arról, mennyire élvezetes volt a korong megalkotása, hónapokat töltöttek vele, miközben túrnéztak, dalokat írtak, és nem teherként tekintettek rá, élvezték az egészet. A szünet is szóba került, Liam elmondta, mennyire fura lesz nem mozdulni, nem felkelni időben, nem igazodni menetrendhez, egyszerűen csak “létezni”. A négy fiú közül mindenki elsősorban a családjával szeretne lenni, illetve a barátaival, de egyéb apró terveik is vannak, amikről még rengeteget meséltek korábban.

+ JÁTÉK

Az interjú keretein belül a Best Quote Ever játékra is volt idő, mely során idézeteket olvastak fel a fiúktól, a srácoknak pedig ki kellett találni, ki mondhatta.

Mikor otthon vagyok, a lépcsőfokokra ugrálok meztelenül. Eléggé vicces!

Liam Harryre tippelt, Niall tartózkodott, azonban elmondta, tuti nem Ő volt, mert nincs lépcső a házában, végül kiderült, hogy Louis posztolta ki Twitterre még évekkel ezelőtt az idézetet, amire Ő maga sem emlékezett. A kérdésre, hogy miért írt ki ilyet csak annyit mondott: Valószínűleg a szabadság érzetéért.

Sose létesíts szemkontaktust valakivel, miközben banánt eszel!

Az idézet Harrytől származik, aki gondolkodás nélkül tudta, hogy Ő volt, mondatát pedig meg is erősítette, nem szabad más szemébe nézni banánnal a kezedben. Soha!

Csirkemellfilé a kedvenc szavam a dudákra!

Harry Liamre szavazott, Liam szint úgy magára, illetve Louisra voksolt, Louis Niall felé hajlott, aki csak bújkált. Mikor kiderült, hogy tényleg ír barátunk gondolatairól van szó, az énekes eltakart arccal próbált jó képet vágni a dologhoz. Úgy tűnt, mint aki tudja, hogy Ő volt a hunyó, csak beismerni nem akarta.

Bármikor, ha szomorú vagyok, elképzelek babákat bajusszal.

Az utolsó idézet hallatán Niall felnevetett, így biztosan kiesett, számára új dolog volt ez a gondolat. Liam sejtette, hogy Ő volt, kinézte magából az ilyen képzelgéseket, és hozzátette, szerinte hatásos megoldás, ha bajszos babákhoz menekül az ember gyötrelmében. Igaza volt.

Az írásbeli interjúkat is hozom, amint tudom, kicsit be kell hoznom a lemaradásokat, de igyekszem! Addig is sziasztok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük