One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Ismét több hír egy kupacban

Sok minden történt a tegnapi nap folyamán, ami felett teljesen elsiklottunk a baba-botrány miatt, most ezeket szedtem össze nektek.

Harry tegnap este Jeff Azoff szülinapjára kapott meghívást, és meg is jelent a bulin, ami Los Angeles egyik szórakozóhelyén lett megtartva. Az énekes nagyon jól érezte magát, és még beszédet is mondott barátjának, amiben a Harry-féle poénok sem maradhattak el. A partin felbukkant a Jenner család és James Corden is, azonban az előbbi csapat a buli közepén távozott a helyszínről, így Kendall Jenner sem élvezte sokáig Styles társaságát. Harry érkezéséről került elő pár kép, amiket a galériában megtekinthettek.

Csak úgy, mint Liamről, aki – míg bandatársa bulizott – a gépen üldögélt, tegnap éjjel (USA időszámítás szerint) meg is érkezett az LAX reptérre. Így már 4/5 tartózkodik a nagyvárosban, Niallt utoljára Melbourne-ben látták.

Zayn is hallatott tegnap magáról, az énekes bejelentette, hogy első kislemeze a Pillow Talk lesz, amihez a klipet már jövőhét Pénteken napszemlére teszi – aznap pedig a Graham Norton Show vendége is lesz majd. A dal címét elemezve elmondhatom, hogy érzelmekkel fűtött dalról lehet szó, ami hosszúságát tekintve 3:40-ig tart. A Pillow Talk olyan beszélgetésekre használatos kifejezés, amely mindig szeretkezés/kibékülés után következik be. Ilyenkor esik szó a titkokról, olyan dolgokról, amikről az ember nem szívesen beszél, vagy éppen a szerelemről, az érzelmekről is. Ráadásul a kislemez borítója se semmi, Zayn félmeztelenül fekszik a padlón rajta.

Interjú is készült Malikkal, amiben elárulta, hogy az album maga Márciusban érkezik majd a boltokba, illetve több őszinte mondat is elhagyta a száját, ezeket egy másik bejegyzésben bővebben kifejtem nektek. Azonban azt itt említem meg, hogy tegnap Zendaya Colemant is kérdezték Zaynről, akivel már nem egyszer összeboronálták.

Ja, igen, ez eléggé vicces, mert még soha életemben nem találkoztam vele! Még egy szobában sem voltunk soha! – nyilatkozta az énekes-színésznő

 lax-liam_281029.jpg CZcf2cgWkAAas4H.jpg  lax-liam_281429.jpg

Galéria linkek

» Candids / Paparazzi képek > 2016 > Január 23 – Liam elhagyja az LAX repteret, LA
» Candids / Paparazzi képek > 2016 > Január 23 – Harry megérkezik Jeff Azoff szülinapjára, LA
» Zayn Malik > Music / Zene > 2016 > Pillow Talk promoképek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük