One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Itt van az Ősz, itt van újra

Sziasztok, kellemes és sikerekben gazdag évet kívánok a diákoknak, egyetemistáknak, eljött a rettegve és kevésbé várt 2016-os Ősz is. Ennek örömére úgy döntöttemet, hogy a nyárias kinézettől is meg kell szabadulni (ami munkásságom fénypontja, semmi sem tudja szerintem űberelni), már hetekkel ezelőtt feltettem szavazásra, hogy két fejléc közül melyikből készítsek kinézetet. Nos, nem ez lett megszavazva.

Igen, tudom, egy görény vagyok, azonban ahogy a fejlécet néztem és egyre jobban dolgoztam ki a designt, azon kaptam magam, hogy elkezdtem várni a Karácsonyt és a Halloweent, magyarán egy November forgott le a szemem előtt, ami nagy ugrás volt a Sunshine Beach stílus után. Így úgy döntöttem, azt félreteszem az Október-November designcsomagba és apránként térünk át a nyárból az őszbe, remélem senkit sem sértettem meg ezzel a döntésemmel, a megszavazott fejléc fel lesz használva, csak ennyit akartam mondani ezzel a kis monológgal.

Változás az oldalon nincsen, az aloldalak még elérhetetlenek (innen), de hamarosan azoknak is keresek helyet. A menüpontokat frissítettem, minden naprakész.

Kellemes Szeptembert nektek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük