One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
James Corden, avagy a hatodik tag

James Corden. Már a név hallatán valami összerándul a gyomrunkban, valami nevetésre ösztönző gondolat fut át végig az agyunkon és arra gondolunk, amire minden normális ember ezen a planétán – Miért?

Ez a fickó maga a humor fogalma, róla nevezték el, és tény, vannak hozzá hasonló kaliberű műsorvezetők is, viszont senki sem tudja vitatni (aki szeretné megpróbálni, 0-24-ben megtalál Facebookon), hogy Ő a bandához legközelebb álló férfi a televíziós műsorok történelmében.

Barátságuk kezdete még az ókorban kezdődött, éppenséggel Louis és James már azelőtt ismerték egymást, hogy a Tomlinson név elhangzott volna az X-faktor énekesei között.

Louis Tomlinson, aki a 1D tagja, anyja volt egy gardedám a Fat Friends sorozatban. Szóval Louis gyakran jött a forgatásokra, és én voltam az egyetlen fiatalabb ott, fociztunk meg ilyenek. Aztán mikor az X-faktorba bekerült, felkeresett, hogy most Londonban van, de nem ismer senkit. Szóval fogta Harryt és együtt játszottunk Fifát és pizzáztunk… Így lettünk barátok. – mesélte Corden egy novemberi interjúban (2015).

Persze azóta a barátság csak még szorosabb lett, Niall, Liam és Zayn is hamar jó kapcsolatba került a házas férfival (Harry még csókot is váltott vele), és a korkülönbség meg sem látszik, ha Ők egy szobába kerülnek.


James műsora, a Late Late Show nem csak azért híres, mert jó humorral lett megáldva a műsorvezetője, szerepet játszik benne a változatosság is. Jobbnál-jobb és érdekesebbnél-érdekesebb játékok, témák és kisfilmek töltik ki a műsoridőt, természetesen a legtöbbször a bandával próbálja ki legnagyobb őrültségeit.

Utolsó nagy idiótaságuk a Tattoo Roulette volt, aminek végén Harry Styles gazdagodott egy Late Late tetoválással, mert miért ne. Mert miért lenne bármi felelősség egy harmincas évei végén járó fickónak a fejében…! 

…Bocsi, elkapott a hév…

A lényeg, hogy egy fiatalos, idióta emberről beszélünk, épp ezért tökéletes kiegészítő eleme a zenekarnak.


Sokszor fogalmazódik meg Jamesben a kérdés, hogy miért nem tagja még hivatalosan a bandának, amit minden interjú során fel is hoz. A fiúk csak nevetnek rajta, de válasz sosem érkezik rá. Talán azért, mert bár a koncerteken nem lép színpadra, még is családtagnak tekintik a fiúk őt, és ha már tagja vagy valaminek, minek kéne felemlegetni minden alkalommal, nem igaz?

Sőt, tagságának egy külön cikket kéne írni, hiszen rengetegszer feltűnt a fiúk különböző projektjeiben. Első négyes interjújuk riportere is James volt, nem beszélve arról, hogy az LND Session műsorvezetői feladatát is Ő kapta meg. Közös vicceik és titkaik vannak, felszabadultan tudnak együtt beszélgetni, emiatt pedig a közönség is felszabadultan képes élvezni az előtte zajló párbeszédeket.

Egy szó, mint száz, James Corden a One Direction hatodik tagja, csak erről nem beszél senki.

Na jó, egy embert kivéve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük