One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
James Corden interjú

A Late Late Show játékáról már beszéltem nektek, most az interjúban elhangzott információkról szeretnék mesélni pár dolgot.

Sok téma felmerült a műsor ideje alatt, szerencsére ugyanolyan humorral, mint minden James Corden interjúban. Szóba került ismét a szünet, azonban most Louis elárulta, hogy egy közös nyaralást terveznek a srácok majd a szünet alatt. Hallható volt Niall amerikai, illetve spanyol akcentusa, és szóba került a James Bondos történet is.

Sőt, nem csak, hogy szóba került, még egy jelenetet is eljátszottak, James volt a gonosztevő, Louis pedig a macska. Niall és Lou alakítása is elrabolta a hölgyek szívét, amit Liam ki is fejtett egy mondattal: Esküszöm, valaki haldoklik ott!

A tetoválásokról is szó esett, és nem csak rulett formájában. A fő téma az volt, hogy a fiúk milyen tetkókat bántak már meg. Liamről az Ellen Showból már tudjuk, hogy első, nyilas tetoválását nem bírta, de már megbarátkozott a ténnyel, hogy a létének egy darabkája. Louis elmondta, hogy nem tudja mennyi dísz van a testén, és tetoválásai közül nem igen bánt meg egyet sem, viszont a legtöbb hülyeség. Első idiótaságából született tetkója szerinte a gördeszkás pálcikaember, alatta egy vonallal, ami a rámpa lenne, de mégsem az, és ehhez készült az Oops! felirat is, mint valami hozzászólás. Azt is elmondta, hogy ha övé lenne a Late Late tetoválás, tuti a hülye tetkói közé rakná, mert ott lenne a helye. Harry megbánás terén hasonló választ adott, és hozzátette, némelyik saját szerzeménye, amiket jónak tart. Szóba került, hogy a barátai hatására is került pár minta a bőrére. Elmondta továbbá azt is, hogy neki is van pár hülyeségből készített tetoválása, de nem nagyon bánta meg őket. Egyike ezeknek egy Big felirat a nagylábujján.

Az interjú után a fiúk a History dalukat adták elő, ezzel tökéletesen zárva a szórakoztató műsort.

Videók

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük