One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Jelölések + Forgatás + Lesifotók

Tegnapelőtt este Louist és Danielle-t az LAX repülőtéren látták, ahogy elhagyják az államokat, de akkor még csak sejteni lehetett, hova tartanak. Louist tegnap a Heathrow repülőterén látták, amiről előkerült pár lesifotó is, ma pedig Chesireben jelent meg Jamie Vardy esküvőjére, egyszóval az énekes hazautazott. Ez azt jelenti, hogy Harry kivételével – aki a Dunkirk c. film forgatásán van az azonos névre keresztelt városban, Franciaországban – minden bandatag Angliában tartózkodik. Valószínűsíthető, hogy Tomlinson a Királyságban marad egy darabig, nemsokára megrendezésre kerül ugyanis a jótékonysági focimeccse, melyben a hazai csapatot támogatja majd, ellenfele pedig bandatársa, Niall Horan lesz!

A pár lesifotó mellett néhány forgatási kép is előkerült, amin már Harryt láthatjuk, tetoválások nélkül – a sminkesek eltüntették a tintát a testéről, amit a kézfején lehet a legjobban látni.

+ A bandát jelöltés az idei Teen Choice Awards pár díjára. Fontos, hogy van kategória, amiben Zaynt is jelöltés, így versenybe száll Harryvel, illetve a ProjectHome annyira sikeres volt, hogy a dal is részt vesz a versenyben! Íme a kategóriák:

  • A legdögösebb Férfi – Harry Styles VS. Zayn Malik (!) #ChoiceMaleHottie
  • A legjobb banda #ChoiceMusicGroup
  • Legjobb Dal (Bandák között) – One Direction “Home” #ChoiceSongGroup

Szavazni a hashtagekkel lehet Twitteren, a bejegyzésedben pedig szerepeljen a banda neve, illetve a dal, ha úgy van. Sok sikert a srácoknak!

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük