One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Jön a Larry sorozat, a TSF!

Úgy tűnik nem csak Zayn kedveskedik One Direction ihlette sorozattal, hamarosan (Októberben) debütál ugyanis a Truth Slash Fiction, ami szintén a banda történelméből merít ötletet, ráadásul a rendező bevallotta azt is, a fő szál Larry-re, vagyis Louis és Harry kapcsolatára épül majd.

A történet szerint van egy nagyon népszerű banda, a Truth, melybe öt nagyon édes, fiatal srác tartozik bele, és még a leírás is úgy jellemzi őket, mint a One Direction-féle szupercsapat. Emma Jacobs egy 16 éves lány, aki nagy rajongója a csapatnak és emellett nagyon magányos is, nincsenek barátai, így rajongása és érzései hatására csatlakozik egy Erotikus Fictioneket író csoporthoz, akikkel megtalálja a közös témát – a fiúkat.
A történetek egyre vadabbak lesznek, ahogy tapasztalataikat belemélyesztik szavaikba, így a való élet mellett a csapat srácai is átesnek a szerelem és a szexualitás minden fázisán – legjobb és legrosszabb pillanatok között ingadozva.
Azonban a drámától nem kell félni, a készítők állítják, a sorozat sokkal inkább a humort öleli körül, azonban 16 éven aluliaknak nem ajánlják, már az előzetest sem. Daniel, a rendező továbbá elmondta azt is, a sorozatban szereplő fictionok mind-mind valódi történet által ihletett sztorik, így a Larry-shipperek a tévén keresztül nézhetik azt, amit eddig csak olvasni mertek.

Ti várjátok már?

Rendező: Daniel Schloss
Író:Charlie Sohne
Színészek:Jordyn DiNatale, Yainis Ynoa, Philippe Arroyo, Sam Varthos, Matt Doyle, Tyler Reid, Magnus Tonning Riise, Troy Iwata, Daniel Quadrino

Előzetes szövege: 
Szia! Szóval, mik ezek a cuccok a faladon?
Egy banda.
Mesélj róluk.
Az első dal, amit hallottam tőlük egy feldolgozás volt, a Hold Your Hand. Amikor feldolgozták sokkal több értelmet nyert számomra.
Az öltözőszekrényeden a Time in Life poszter van rajta.
Na ne!
Ja… de!
Tudod, vagyunk egy páran, akik hetente egyszer összeülnek, amolyan… írói csoport.
Miért olvasnál ilyen történetet, ha nem is melegek!
Van bennük valami dögös.
Mivel ez Emma első felolvasása, szerintem neki kéne kezdenie.
Miért hagytad abba, érdekel a folytatás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük