One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
2016-os tervek

Tegnap Simon egy interjút adott, amiben elmondta a fiúk jövőbeli terveit, aztán írásban a Sony Entertainment ezt mind letagadta – akkor most mi az igazság?

Már említettem nektek a tegnapi nap folyamán, hogy Simon bejelentette, Louis X-faktorban fogja megcsillogtatni fogsorát és tehetségét, de nem csak erről számolt be a mai napon. Elárulta ugyanis, hogy a srácok szóló tevékenységei mire fognak kitérni 2016-ban!

Louis amellett, hogy apaságának és X-faktoros “akármilyének” ad teret, a szabadságát a focinak fogja szentelni és a Doncaster Rovers focicsapat karrierjét fogja segíteni. Emellett akadnak pletykák, miszerint a Syco egy új lánybandájával fog együtt dolgozni, és érdeklődik a zenei iparon belüli menedzsmentelés iránt.

Harry Styles a filmiparban fogja megcsillogtatni tehetségét. Már régebben is felvették vele a kapcsolatot, Leonardo DiCaprio (színész) és Harvey Weinstein (filmproducer) is beszélgetett már erről a fiatal tehetséggel. Harvey elárulta, hogy szerinte Harry egy igazi filmsztár, megvan benne a karizma és az a kisugárzás, ami egy jó színésznek kell. Az előbb említett két híresség már megkérte Stylest, hogy Mick Greenberg álnéven írjon dalokat a filmjeikbe, most pedig reménykednek abban, hogy ismét esélyt kapnak a közös munkára.

“Nem kérdés, hogy belép majd a filmiparba. Tőle tudom, hogy szeretné.Mikor találkozol vele, szuper karizmatikus srác! Eljött a tavalyi Oscar gálánkra és utána elmentem vele ebédelni. Kétszer vagy háromszor találkoztam vele és nagyon érdeklődő és sármos volt. Szerintem ez a srác egy filmsztár! És még csak meghallgatásra se kell mennie miattam! Már ajánlottam neki lehetőséget, de nem tudta megcsinálni a filmet, mert turnén volt. A turné összege valami őrületes volt, szóval vannak elkötelezettségei.” – mondta Harvey Weinstein.

Érdekes ez a fejlemény, hiszen egy régebbi interjúban Styles kijelentette, hogy szerinte rémes színész, elég ehhez az iCarly-s szereplését látni, hogy mindenki belássa.

Niall Horan, az ír szépfiú a golfozásra fog koncentrálni, szeretné hobbiját profizmussá fejleszteni, Liam pedig zeneszerzéssel szeretne foglalkozni és más előadókkal együtt dolgozni a szünet alatt.

Remek ez a kis beszámoló, de ma megjelent egy másik cikk is a Sony Entertainment által, ami arról számol be, hogy a fiúk nem fognak külön-külön tevékenykedni! Ez gyanakvásra ad okot, és persze mindenki találgat, hogy akkor most mi az igazság?

Ami biztos: a fiúk márciustól szünetre mennek, és körülbelül fél-egy évig fog tartani a kis pihenő, utána pedig új albummal és turnéval térnek vissza a megszokott módon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük