One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Karácsony előszele

Most hírrel nem, de új kinézettel és tervekkel érkeztem, remélem mindenkinek a tetszését elnyerte az oldal idei utolsó öltözéke, ami a karácsonyt idézi.

Nem is tudom, mennyi órába telt a kinézet elkészítése, főleg azért, mert nem volt ötletem. Végül ihletett kaptam, hála Ann Wayne egyik munkájának, akinek oldalát nem találtam meg, a Google dobta ki az egyik szerzeményét. A festés motívumát alkalmaztam elsősorban, amivel a meghittséget szerettem volna tükrözni, ugyanakkor próbáltam a sablonos karácsonyi színek mellett valami vidámat is belevinni a dologba.

A fejlécen található videót Emma készítette, az oldal videószerkesztője, a link fölötte nehezen működik, még javítok majd rajta, de a bejegyzés végén meg is tekinthetitek a videót zenével is.

Még mindig keresünk társakat a csapatba, főleg fordítókat és érdekes témákról író cikkírókat, így az is kiemelt szerepet kapott a kinézetben. A napokban nem egy embertől kaptunk segítséget a fordítás terén, nekik nagyon köszönjük a lelkességet és a videókra szánt időt!

A kinézetben még vannak hibák, amiket a napokban javítani fogok, ennek ellenére remélem, hogy mindenkinek tetszik. A mai nap folyamán érkezik az AAoOD III. negyedik és ötödik része, a hatodik rész feliratozásra vár.

Az idén még szeretném elhozni nektek a Carpool Karaoke-t, aminek fordítását egy Anonymus adományozónak köszönhetjük, illetve az AAoOD-t is be szeretném fejezni. A Tattoo Roulette játékot is idénre tervezem, viszont a két műsort, a Jonathan Ross és a James Corden interjúkat már nem fogom tudni megcsinálni.

Legyen kellemes ünnepi időszakotok, további kellemes böngészést!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük