One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Karácsonyi jótékonyság – BŐVÍTVE!

A fiúk mondtak pár szót a TextSanta Kampány számára, ami gyerekeknek gyűjt pénzt, hogy jobban teljen a szeretet ünnepe a számukra.

A kisfilmben a fiúk elmondták a gyerekkori élményeiket az ünneppel kapcsolatban, Niall például már Szeptemberben feladta a Télapónak a levelét, Harry pedig mindig korán kelt a szeretet ünnepén. Liam anyja kamerával rögzített mindent, Louis pedig a család fontosságát emelte ki.

A teljes videóhoz sajnos nem jutottam hozzá, viszont a tudat, hogy segíthetünk gyerekeknek hasonló emlékeket kreálni, elég. Ha szeretnél adományozni, ezen a linken megteheted.

És ez még nem minden. Az Ebay-en lehet majd vásárolni pólókat és egyebeket, melyek a fiúk által vannak dedikálva és a bevételt szintén jótékonyságra fordítják majd. Az Ebay oldalt itt tudod követni, a hivatalos információs link itt található.

Plusz hír még, hogy Karácsony napján a srácok délután 1-2 körül egy órán át fogják szórakoztatni a népet a BBC Radio 1 Karácsonyi műsorában, így az ünnepek során sem hagynak magunkra majd a fiúk.

Videók

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük