One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Kedvenc emlékeim

Hűha!… Nem nagyon tudom, mit mondjak. Ma reggel, mikor kinyitottam a szemem és tudtam, hogy csak este tudom elmondani, hogy mennyire büszke vagyok a srácokra, szomorú voltam. Sok napot töltöttem azzal, hogy megismerjem őket, hogy megosszam velük a híreket, a banda sikereit.

Azt a rengeteg elismerést.

Végre eljött az este, így amint hazaértem első dolgom az volt, hogy bekapcsoljam a laptopom és nekiálljak valami emlékezetes cikket írni. Végül úgy döntöttem, inkább mutatok. Íme a kedvenc emlékeim, egy csokorba szedve. Ezek a pillanatok tettek boldoggá (most szomorú pillanatokat nem nagyon szeretnék megemlíteni). Ha ti is meg szeretnétek osztani emlékeiteket, ne habozzatok, az oldal Facebook oldalán bármit megoszthattok, mi szívesen fogadjuk őket.

/Később jövök a rendes hírekkel is/

A lépcső

Hihetetlen, de az X-faktor során sokszor láttuk azokat a bizonyos lépcsőket, és volt időszak, amikor a házunk lépcsőjének látványa is boldogsággal fogott el. Mára már nem látok különlegességet benne, de abban az időszakban láttam rajta ülni a srácokat, ahol Louis Supermant játszik, vagy éppen leordítja Harry fejét, csak úgy. Ugyanígy hiányzik és imádtam DJ Malik előadásait és a What’s Happenin’? kérdést is.

Oh, és Kevin. A banda hatodik tagja, aki valahogy eltűnt az éterben. Remélem azért Louis elrakta emlékbe azt a galambot és ott porosodik valamelyik polcán a sok díj mellett.

 

A kiesés

Csak úgy, mint a bejutás, úgy a kiesés is nagy hatással volt rám. Bár én utólag éltem át ezeket a pillanatokat – mivel csak 2014 óta vagyok a Fandom lelkes tagja – nagyon mélyen érintett, amikor először éltem át azt a pillanatot. Sőt, jobban megmaradt bennem, mint Zayn kilépése, pedig az is nagy hatást gyakorolt a Directionerekre. Abban a pillanatban elgondolkodtam azon, hogy mi lett volna, ha az X-faktor nyerteseiként kerülnek ki a srácok. És tudjátok mit? Szerintem nem lennének olyan sikeresek, mint most. Kellett nekik a vereség ahhoz, hogy valami elképesztőt hozzanak össze, és ahhoz is, hogy a rajongók megmutassák, mennyire fontos számukra a srácok jövője. Kellett, hogy kialakuljon ez a kötelék köztünk és köztük, hogy megalakuljon ez a család, szóval így utólag szép emlékként gondolok vissza erre.

 

Díjátadók

A banda is sokszor felidézi az első VMA Díjátadót (2012), és nem csak azért, mert először akkor mutatták meg Amerikában, mire képesek. 2015-ben viccelődve mesélték, milyen jó is volt nem törődni azzal, hol is vannak éppen és csak pucolni Rihanna fellépése közben a narancsot, vagy zabálni a chipset, amit kiraktak eléjük. Valóban jó kis emlékek, nekem viszont inkább a 2013-as Brit Awards maradt meg és Harry esete a piszoárral. Melyik híresség ment fel úgy a színpadra – késve – hogy bejelentette, éppen könnyített magán, amúgy meg nem is tudja, mit nyert? Na ugye.

És ha már itt tartunk, a banda a hat éve alatt 215 díjat zsebelt be, és több, mint 300 jelölést kaptak. Szép!

Random dalok és szövegek

Mindig is odavoltam a random dolgokért, és ha ezek dalokban csoportosulnak, akkor még jobban beleszeretek a dologba. Ha megkérdezik, hogy mi a kedvenc dalom a bandától, mondjuk 2012-ig bezárólag, azt mondanám, a What Makes You Beautiful matematikai változata, ami sajnos nem került a lemezre. A mai napig azon agyalok, hogy miért nem.

Ugyanilyen intenzíven imádom a Time to Wake Up! (Harry és Zayn felkeltési módszer) dalt, az X-faktorban énekelt Need your vote, valamint az Elmo jóvoltából felénekelt U Song-t is.

Esések

És kedvencem épp a 2015-2016 évben született Harold tökéletes esése által az OTRA turnén! De ne feledkezzünk meg arról, ahogy Liam ledózerolja Louist, vagy amikor Niall csak úgy lefejelte a táblát és eltaknyolt. És ha az esések nem lettek volna elég viccesek, utána biztos olyan párbeszéd zajlott le, vagy olyan reakciókat láthattunk, ami miatt mosolyognunk kellett. Vegyük ismét az idei bukást, amikor Harryt visszarántotta a mikrofonja. Niall szakadt a nevetéstől, Harry pedig csak annyit mondott: Fizikálisan jól vagyok, érzelmileg összetörtem. 

Igazából, az Oh No Niall! is egy emlékezetes pillanat számomra, de ott se az esésen nevettem nagyon, hanem a mémeken és az összes beszóláson, amit a srácok mondtak Horannek. Szóval ja, a körítés fontos, és tudják a srácok, hogyan kell tálalni.

Az a bizonyos cipő

Harryt érte a megtiszteltetés, hogy koncert közben egy cipő ágyékon találja. Külön ki szerettem volna emelni ezt a dolgot, mert itt a történet nem ér véget. Styles akkoriban szakított Taylor Swifttel, ez pedig jól jött az énekesnek, hogy még nevetségesebbé tegye a sztorit. Miután összekapta magát az ütés után, egy külön videóban elemezte a jelenetet és elmondta, hogy szerinte Taylor volt a bűn elkövetője. Sőt, a végén még idéz is Swifttől, miszerint We are never ever ever ever getting back together (=Mi soha, de soha, de soha se leszünk újra együtt)

Szövegváltoztatások

A random dalok mellett random dalszöveg-változtatások is voltak a fiúk életében, főleg 2012-2013 környékén, amiről sajnos az idők folyamán lemondtak a srácok. Ennek ellenére örök kedvencem marad ez a szórakoztatási módszer, remélem egy nap ismét hallhatom ezeket a dolgokat.

Közös időtöltés

Legyen az közös focizás vagy úszás, mindig megmelengette a szívemet, ha a srácok a koncerteken kívül is együtt töltöttek egy kis időt. A legjobban a 2013-as medencézés maradt meg bennem, amikor Niall és Harry egymás nyakában harcoltak játékosan a másik párral és egyszerűen csak élvezték a napsütést. Olyan jó nézni, ahogy mosolyognak és nevetnek. Egyszerűen csak imádom!

 

Adakozások

Fontos számomra az adakozás, de sajnos nincs annyi pénzem, hogy eredményesen tudjak segíteni másokon. A fiúknak van és hál’ istennek nem is sajnálnak erre szánni némi összeget. Vegyük csak példának Louist, aki a Cinderella Ball megszervezésében segített, majd házigazdának is beállt, sőt, Niall még adományozott is elárverezésre egy gitárt, amit aláírt az új tulajdonos számára. Liam vendégként volt ott Tomlinson oldalán, és habár Harry nem tudott részt venni a jótékonykodásban, később bepótolta lemaradását és levágatta a haját, amit a Little Princess Trust alapítványnak adott.

 

Torn – again

Amikor a BBC Radio 1 rendezésében a banda ismét előadta 2015-ben a Torn c. dalt, a szívem felmelegedett és egész nap csak mosolyogtam. Újra hallani az első közös dalukat, mielőtt szünetre mentek… Örökké megmarad az a pillanat és érzés, amit akkor éreztem.

Ölelések

Rengeteg mindent tudnék még felsorolni, de úgy érzem itt az ideje befejezni a felsorolást. Mind tudjuk, hogy a banda a hat év alatt annyi emléket és szép pillanatot adott nekünk, amit nem lehet egy bejegyzésben felsorolni, és egy nap se lenne elég hozzá. Így hát végezetül az öleléseket mondanám, mint kedvenc emlék, amikor a fiúk egymás karjába borultak az X-faktor fellépésük után 2015-ben, illetve az OTRA turné utolsó állomásán.

Boldog évfordulót One Direction, remélem jövőre is ünnepelhetjük a következőt, immáron egy koncerten, veletek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük