One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Képegyveleg és – Hoppá! – nyertünk :)

Tegnap zajlott le a Billboard Díjátadó, a fiúk pedig két kategóriában voltak esélyesek. Habár a Top Turné Előadók díjat nem zsebelték be, a Legjobb Banda cím ismét őket illette, amiért gratulálunk nekik, hiszen megérdemelték! Ez a harmadik ilyen díjuk, a turné kategóriában pedig Taylor Swift győzött.

Azta, Azta! Azta, nagyon köszönjük mindenkinek a Billboard díjat, nem is értem hogy nyerünk még mindig ilyeneket. ??? – Liam

Kedveees! Köszi skacok a BBMA díjat. A támogatás amit folyamatosan adtok nekik amíg szüneten vagyunk elképesztő! Ne hagyjátok abba, szeretlek titeket! – Niall

Niall visszatért Londonba, ahogy Harry és Liam is, így már csak Louis tartózkodik Los Angelesben. Tomlinson  tegnap kisfiával, Brianával, Briana anyukájával és Olival töltötte a napot, este pedig Daniellelel volt, mindkettő esetben az egyik parkolóból való távozásukról készült pár kép. Emellett még a mexikói nyaralásból került elő közel 100 kép, amin látható, hogy Louis és Danielle hajókázni voltak és a tengeren élvezték a jó időt, még 14-én.

Niall huszadikán volt egy Leinster vs Ulster meccsen Rory Mcllroy-val, még Dublinban, amiről nem sok, de jó minőségű kép került elő.

CjAfGj0WgAALKgl.jpg CjAh4BEWUAANV-G.jpg Ci9NJB7VEAA8HrX.jpg CjGUp2PWYAEYEBB.jpg CjFevEUUoAAoPMD.jpg CjGWMyaW0AACqE5.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük