One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Képek és egyebek

Az éjszaka soha nem érhet véget, a fiúk pedig ezt tiszteletben tartják. Tegnapelőtt Niall a Modest! egyik partijára ment el, távozásáról került elő egy-két kép, míg Louis aznap este Olival, Daniellelel és még pár baráttal ment el bowlingozni. Az énekes egyébként fel fog tűnni az American Got Talent egyik adásában, mint vendégzsűri, az NBC fogja közvetíteni majd Július 12-én!

Niall a bulizás mellett hangot adott arról is, hogy szeretné, ha Anglia az EU része maradna.

icon-chevron-right Harry Londonba ment, ahol végre kalap nélkül mutatkozott, valamint a Billboard egy cikket is megjelentetett róla, miszerint szóló karrierbe kezd, a Columbia Records egyik szerződését írta alá tegnap este. Érdekesség, hogy a banda is a Columbiánál van leszerződve. A forrás állítása szerint nincs még meg a szerződés lejárásának időpontja, ahogy az sem, mikorra kell kész lennie az új lemeznek. Azonban ne feledjük el azt sem, hogy ez a cikk nincs megerősítve, a belső forrásokra pedig nem szabad hallgatni.

Harry első szólóként megjelenő pletykája tavaly kezdődött, amikor négy Harry által írt dal is felkerült az Amerikai Közösség Zeneszerzői oldalra. Márciusban lett tagja Jeff Azoff Full Stop Management cégének, azóta pedig már a színészkedésbe is belekóstolt.

icon-chevron-right Az a pletyka kapott szárnyra, miszerint Liam új tetoválást készített magának tegnap éjjel Londonban, az énekes az egész jobb felkarját befedette egy oroszlán mintájú címerrel és annak díszítésével. Az oroszlán többféleképpen állhat, ha két lábon ágaskodik – mint Liam esetében is – akkor hagyományosan az erőt, bátorságot és kitartást szimbolizálja. Sok ország címerében is megfordul ez az ábra, köztük az Egyesült Királyságéban is.

ClqV_tfUgAAMycD.jpg Cloxq74WAAIB327.jpg ClqJ4HXUsAA_0fq.jpg ClqawCkVAAAdFcU.jpg ClqXDtuUoAAnsWS.jpg ClqJv3eUkAAOCJg.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük