One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Képek & hírek a nagyvilágból

Zajlik az élet, a botrány ellenére is, ami jelenleg Harry és családja körül alakult ki. A folyamatosan fiókot változtató lány továbbra is össze-vissza beszél, míg páran úgy gondolták, vicces lenne készíteni néhány kamu Anne-profilt. Harry nem, de Gemma felszólalt az anyja védelmében.

Kérlek vedd figyelembe: anyukám nem jön vissza Twitterre, minden új fiók hamis. Azoknak, akik készítik őket – az élete nem elég sértett már így is neked? 

Hogy jó hírrel is szolgáljunk, Louis jelenleg Utah-ban van, családjával és barátnőjével, Danielle Campbell-el ment el síelni. A tegnapi nap folyamán néhány rajongó találkozott az énekessel, egyikük a következőket mesélte:

Összefutottam Louis Tomlinsonnal az utcán, annyira kedves volt! Olyan aranyos volt azzal a kislánnyal! A lány fényképet kért tőle, közvetlen utánam, és lehetett vagy hat éves, Louis megölelte és azt mondta neki, hogy nagyon királyul néz ki! A legaranyosabb tie-dye fölső volt rajta! A szívem majd elolvadt! 
Olyan boldog vagyok, mert nemet is mondhatott volna, biztos vagyok benne, hogy a családjával és a barátnőjével volt, de mindenkinek megállt, aki képet szeretett volna vele! Annyira hétköznapi volt, édes és tiszteletteljes!

Liam is meglepetéssel szolgált a számunkra, hiszen ma bejelentette Juicy J, hogy új albumát Liam Payne-nel vette fel, tehát a You címet viselő sláger egy duett! Számítani lehetett rá, hiszen még szünet előtt töltött Liam nagyon sok időt a rapperrel LA egyik stúdiójában. Kíváncsian várjuk, milyen!

Valamint Zayn a Complex magazinnak adott interjút, hamarosan jövök azzal is, természetesen magyarul.

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük