One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Kérdezz-felelek Niallel

Régen volt már, hogy a srácok Twitteren kérdezz-felelek napot tartottak, most viszont megtört a jég, az ír énekes ugyanis megajándékozta követőit pár videóbeli válasszal.

Mikor írtad a This Town-t?
A This Townt Jamie Scottal írtam úgy.. Február-Március környékén, még ebben az évben. Az elsők között volt ez a dal, amit írtam, szóval nem egy rossz kezdés.

Tudsz nekem mondani egy új előadót/bandát, amit megéri meghallgatni?
Nem új-új, de ajánlani szeretnék valakit, akit régóta ismernek az emberek de csak most szerettem meg, Ő pedig Leon Bridges. Megtiszteltetés volt találkozni vele. Nagyon rendes srác és a dalai is jók, szóval megéri meghallgatni őket.

Melyik helyet látogatnád meg a legszívesebben?
Mint tudod, voltam már pár országban, de ahova szívesen visszatérnék, az Afrika. Nagyon jól éreztem magam az utazásunk során a Comic Relieffel, Ghanában. Szívesen csinálnék hasonlót megint és így felfedezni.

Eltudod képzelni a világot golf nélkül?
Hát, nem lenne mit nézni a televízióban, szóval tévét se néznék többé. Ez őrület lenne, és nem lenne már mit csinálnom a nap végén, szóval az is őrületes lenne… Szóval nem, nem igazán.

Bármilyen tanács azoknak, akik énekesek szeretnének lenni?
Az első, hogy meg kell találnod azt, amiben jó vagy, azt a fajta zenét, amit szeretsz, olyan dolgot, amit más nem csinál, és ezek után felemelt fejjel keményen dolgozni. És jönni fog magától.

Mit hiányolsz a legjobban a turnékból?
Talán magát az utazást, a buszokat, a repülőket, szeretek mindennap utazni ugyanazokkal az emberekkel körülöttem. Tudod, a médiás csapat és akikkel együtt utaztunk, látni a turnézós csapatot, a díszlettervezőket és a fénytechnikusokat… Nagyon hiányzik, hogy emberek között legyek.

Mit szeretsz a legjobban a gitározásban?
Talán azt, hogy könnyen hozzá lehet férni, egyszerűen ott van mellettem a kanapén és felkapom tévézés közben, ugyanakkor azt a tényt is szeretem, hogy mindig tanul az ember. Tudod, nagyon sokat fejlődtem gitározásban csak azzal, hogy minden este gitárral léptem színpadra. Szóval szeretem, hogy mindig tanulok és ez király.

Mennyi időbe telt megírni a This Town-t?
Úgy… 2-3 órába, megakadtunk egy kicsit a refrénnél, darabokban volt, azt hiszem annyi volt, hogy it’s always been you és everything comes back to you, szóval csak körülbelül volt meg, mi lenne… Ja, úgy 2-3 óra volt.

Kik a legnagyobb zenei inspirációid?
A zenei inspirációim az albumhoz, amit készítek, Bob Dylan és a The Lumineers. Bob Dylan a kifejezései miatt, a The Lumineers pedig ahogy írják és összerakják a dalokat. Nem igazán a hangzás, inkább az, ahogyan megalkotják, megfogott egy kicsit.

Szereted a Tame Impala-t?
Igen, hatalmas rajongója vagyok a Tame Impalának, láttam őket tavaly a Lolla fesztiválon, amikor turnén voltunk. Bámulatos banda, nagy rajongójuk vagyok. Igen, nagyon szeretem őket.

Milyen számodra egy tökéletes nap?
A tökéletes nap számomra talán az, hogy felkelek, elmegyek golfozni egy kicsit, eszem, aztán elmegyek a stúdióba egy kicsit zenét szerezni, aztán hazajövök és még több golfot nézek a tévében.

Nektek melyik kérdés a kedvencetek?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük