One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Készülőben valami

Niall és Liam után Louis és Josh (a banda dobosa) is Los Angelesbe utazott, források szerint pedig Harry is úton van a nagyvárosba.

Éppen hogy szünetre ment a banda, már dolgoznak valamin a srácok. Liam alig egy hete utazott ki, hogy Juicy J segítségével alkosson a stúdióban, és még videók is kerültek elő arról, hogy felénekel valamit. Nem sokkal utána Niall szállt a repülőre, Louis pedig gitárral ment Atlantába, így a hangszerrel utazott tovább Los Angelesbe is. Josh a tegnapi nap folyamán értesített minket arról, hogy Ő is a városban van, híresztelések szerint pedig Harry is hamarosan csatlakozni fog a többiekhez.

Mindenki úgy véli, hogy valami munkába mélyedtek a fiúk, azonban az sem kizárt, hogy a régóta ígért klip utómunkálatait végzik. Annyi bizonyos, hogy a fiúk mind nagyon fáradtak, Liam a mai nap találkozott rajongókkal egy plázában, de nem volt ereje képekre, Niall pedig – habár tegnap remek hangulatban volt és ma is csinált képeket és videókat a rajongókkal – ma nem tűnt valami lelkesnek, és a karikák a szeme alatt mindent elárultak.

Jó hír viszont, hogy Louis sokkal egészségesebbnek néz ki, és a napokban letiltotta Twitteren az egyik Briana rajongói fiókot is.

Képek amint hazaértem :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük