One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Ki a kedvenc pasid?

Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinek többször megfordult a fejében, hogy vajon ki is a kedvenc fiúja a bandából. Mert akármennyire is titkolom, mindig változik számomra ez a dolog, és sosem tudok letelepedni egynél, mert mindegyik tagban van valami különleges, ami megfog.

Épp ilyen indokkal kezdtem bele ebbe a tesztbe, hogy kiderítsem, szívem mélyén ki is áll a legközelebb hozzám. És mivel én sikeresen megkaptam a választ, most megosztom veletek, hogyan jöhettek rá, ki az, akit jobban szerettek a többinél, és mennyivel!

Szabályzat

A következőkben különböző témákat fogtok olvasni. A feladatotok, hogy az adott témában sorrendbe állítsátok a fiúkat, tehát, hogy számotokra ki jön be a legjobban, és ki a legkevésbé abban a részlegben. Ha Zaynt is beleveszitek, akkor öt helyezést lehet kiosztani. Minden témánál meg kell csinálnotok ezt, és ami fontos, őszintén, mert csak így ér valamit a dolog.

Témák

  • Kinézet
  • Humor (kinek a viccei jönnek be a legjobban, ki nevettet meg?)
  • Hang
  • Viselkedés
  • Kihez mennél hozzá? (vedd figyelembe az eddigi kapcsolatait és a végkifejleteket, vele kell leélned az életed)
  • Kivel mennél el randizni? (vedd figyelembe, hova vinne és mit csinálnátok, melyik tevékenység áll hozzád közelebb)
  • Ruházat (melyik fiú stílusa jön be a leginkább?)
  • Szimpátia (első benyomás)
  • Alapjáraton kit szeretsz?
  • Hasonlóságok (kivel tudsz a legjobban azonosulni?)

Számolás

Ha megvannak a beosztások, akkor kelleni fog egy papír és egy ceruza, valamint egy számológép, mert átlagszámítás fog következni. Számoljátok össze, hogy az adott tag hányszor volt első, második, harmadik, negyedik, illetve ötödik, és osszátok el az adott összeget 10-el, vagyis a témák összegével. Minden fiúval csináljátok ezt meg, majd az átlagokat összehasonlítva láthatjátok, hogy kit mennyire értékeltetek. Az a tag, amelyik a legkisebb számot kapta, az a szívetekhez legközelebb álló fiú.

Példa (nem komolyan venni): Harry nekem a témák alapján sorrendben a következő helyezéseket kapta: 2, 3, 1, 5, 4, 5, 2, 1, 5, 3. Ezeket összeadva kapunk egy számot, ami 31. Ezt elosztjuk 10-el, mivel ennyi helyezés történt, így kapunk egy átlagot, ez 3,1. Louisnál a számolás 2,5 lett, míg Niallnél, Zaynél és Liamnél 1,2; 3,4; illetve 4,3 lett. Tehát a kedvencem Niall.

Nektek mi jött ki? :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük