One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
KiddNaton interjú

A fiúk még a Jingle Ball előtt adtak egy rövidebb interjút a KiddNatonnek, akik rávették a srácokat a tipikus Karácsonyi kötött pulcsik viselésére is!

Niall szarkasztikusan közelítette meg a dolgot, elmondta, hogy szívesen felveszi, mert szétfagyna odakint pulcsi nélkül, míg Harry inkább fintorgott a pulcsi látványára. Louis lelkesen fogadta el a kék darabot, Liam pedig próbált megbarátkozni a saját szerzeményével. A banda pedig jól is járt – megtarthatták a ruhadarabokat, így az ünnepekkor is nyugodtan felvehetik, mondjuk egy családi vacsorán.

Szóba kerültek a Szivárvány Maci is, amik a turné során mindig feltűntek egy-két kép erejéig. Harry elmondta a mackó történetét, egy koncert során dobta fel valaki a színpadra és a személyzet úgy döntött, megtartja a jópofa állatot. Feltették az állványzatra, a személyzet szíve lett, és ezért van mindig velük.

Rákérdeztek a riporterek arra is, hogy van-e bármi random dolog a koncertekről, amit hiányolni fognak a fiúk, Liam pedig egyből rávágta az előző téma főszereplőjét. Harry hozzátette a válaszhoz, hogy egyszerűen maga a turnézás fog neki hiányozni.

A következő kérdés is érdekes volt – mi a LEGELSŐ dolog, amit a fiúk tenni fognak a szünetben. Niall válasza az volt, hogy lazulni a családdal és a barátokkal, neki ez lesz az első, mert számára ez az egyik legfontosabb dolog. És ha már az ír énekesről volt szó, az Instagramjának tipikus videóira is rákérdeztek, aminek mondata már szálló igévé vált – Hova megyünk ma?

Niall elmondta, hogy Mark a banda edzője, aki egyszer felhozta ezt a dolgot és ez vált később egy misztikus pillanattá. Utána már elpoénkodta a választ, elmondta a kamerába hamis könnyekkel, hogy Hiányzol Mark, Hova megyünk ma?

Az interjú végére Britney-t is behívták, a banda egyik szerencsés rajongóját, aki így találkozhatott a kedvenceivel. A találkozás mellett egy kérdést fel is tehetett a srácoknak, azonban mivel ötlete nem volt, kisegítette a női riporter: Ki a legszexibb reggelente?

Liam elmondta, hogy tuti nem Ő, mert nagyon rosszkedvű reggelente, és a végén már annyira erre terelődött a dolog, hogy valódi választ nem kaptunk a kérdésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük