One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
KIIS FM Jingle Ball

Tegnap lett megrendezve Los Angelesben a Jingle Ball a KIIS FM jóvoltából, ahol a banda vörös szőnyegen és rajongókkal pózolt, interjút adott és koncertezett is.

A vörös szőnyegen való pózolások után a fiúk a színfalak mögé igyekeztek, ahol egy interjú készült velük. Abban derült ki pár dolog, például, hogy bele se gondoltak a srácok, hogy ez az utolsó koncertjük a szünet előtt, azonban hozzátették, nem az utolsó a banda történelmében. Szóba kerültek a bőröndök is, Liam elmondta, hogy egyáltalán nem fognak neki hiányozni, mert utálja őket. Az is kiderült, hogy kettő figyel a hotelszobájában. A normális életről is beszéltek, szülővárosukban a fiúk egy kicsit visszatérhetnek majd a régi évekbe, mikor ők is olyanok voltak, mint a többi fiatal. Aludhatnak a saját ágyukban, ismerkedhetnek. Emellett felelevenítették a James Corden által kitalált játékot is, ami során tetoválás is került Harry testére. Niall elmondta, hogy nagyon félt és izgult a játék alatt és nagyon boldog, hogy végül nem neki kellett bevállalni a dolgot, azonban elvállalta volna, ha neki kellett volna varratnia, méghozzá a feneke közelében helyezte volna el a feliratot. Liam azt mondta, hogy személy szerint neki tetszett Harold új tetkója, és az elhelyezkedése is.

A szünettel kapcsolatban elmondták a fiúk, hogy nincs tervük, elegük van jelenleg az időpontokhoz kötődésből, és most az lesz, ami jön, nem terveznek előre semmit. A szünet alatt új dalokat fognak írni a fiúk, Niall azt is elárulta, hogy lesz turnéja a MITAM albumnak is, szünet után azzal is megajándékozzák majd a rajongótábort.

Az Infinity videoklipről is felmerült kérdés, azonban a fiúk hallgattak, titokként őrzik az új kisfilm információit. Emellett Niall egy Jessie nevű rajongójától kapott egy ír színekben pompázó sálat is.

Az interjú után jött a fellépés, amiről szintén rengeteg képet kaptunk.

CVc8tbFUYAAsgBq.jpg CVdAsfCU4AAuKuK.jpg CVdjP0iWoAASzd7.jpg CVc-_ByUEAADOaS.jpg

Galéria linkek

» APPEARANCES / MEGJELENÉSEK > 2015 > DECEMBER 4 – KIIS FM JINGLE BALL, LA
» SZÍNFALAK MÖGÖTT > 2015 > DECEMBER 4 – KIIS FM JINGLE BALL, LA
» PERFORMANCES / FELLÉPÉSEK > 2015 > DECEMBER 4 – KIIS FM JINGLE BALL, LA

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük