One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Kiröhögték Zaynt

Niall és Simon Cowell is jót mulatott, amikor Bradley Walsh, a SONY legidősebb leszerződtetett énekese első albumával leverte trónjáról Zayn Mind of Mine lemezét. Bradley a tegnapi BRITs díjátadón mesélt ezekről az élményekről.

Csak nevetni tudtam, mikor rájöttem. Azt gondoltam, hogy hisztérikus az egész. Valószínűleg én vagyok a legidősebb új előadó, akit a SONY valaha leszerződtetett. Niall Horan üzenetekkel bombázott, szét röhögte a belét, illetve nagy gratulációt kaptam Simon Cowelltől is. Teljes mértékben jól szórakozott rajta.

Természetesen Zayn nem az a fajta ember, aki szó nélkül hagy ilyesmit, azonban inkább az életlen kést vette elő és minden utálkozónak elmondta, Ő ennek ellenére is tökéletes megvan, köszöni az aggódást.

Ez egy indokolatlan vicc, de minden oké. Az életem remek! :)

Nem ez az első, hogy Simon hasonló megnyilvánulást tesz Zaynnel kapcsolatban, hiszen a Z címet viselő könyve ellen is felszólalt, illetve a hűségét is véka alá vetette még 2015-ben. Niallt nem tudhatjuk, milyen dolgok vezérelték, de úgy tudni, hogy nincs már harag a két énekes között.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük