One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Könnyek a színpadon

Mindenkinek szüksége van a könnyekre, most pedig összeszedtem nektek azokat a pillanatokat, amikor a srácok az érzelmesebb oldalukat mutatták a színpadon!
A sírás nem a gyengeség jele, és én ehhez a dologhoz tartom is magam. Ha az ember sír, az azt jelenti, hogy túl sokáig volt erős, és lélekben szüksége van arra, hogy kiadja magából a feszültséget. Akár lány vagy, akár fiú, belőled is kikívánkozik néha egy-egy könnycsepp, ha nem is folyamot könnyezel magad alá.

A fiúkkal sincs ez másképp, az öt év alatt nem egy könnycseppet engedtek ki a szemeikből, ez általában fizikai, vagy lelki fájdalom miatt történt. Most összeszedtem nektek azokat a pillanatokat, amikor a srácok az érzelmesebb oldalukat mutatták az embereknek!

Szívhez szóló dal

A banda legtöbb dala szórakoztat, de vannak mélyre szántó művek is a listáik között, amiket saját érzelmeikből merítve írtak meg, vagy adnak elő. Ilyen például az Over Again, vagy az Ed Sheeran által írt Little Things.

Mindkettő dalnál előfordult, hogy a fiúk sírtak, vagy legalább is könnybe lábadt a szemük. Ilyenkor sem arra kell gondolni, hogy Jaj, milyen puhány bagázs!, hiszen az énekes feladata a dal mondanivalóját közvetíteni a közönség felé, az, hogy közben eggyé válik a dallal és talál valami kapcsolatot, amitől megnyílik a könnycsatornája, csak még jobban bizonyítja, hogy jól végzi a dolgát!
2013. November 17-én Harry és Louis könnyezett az Over Again c. dal éneklése közben, Melbournben adott koncertjük során. A fiatalabb énekes érzelmei annyira feltörtek, hogy nem fejezte be a dal utolsó sorát, melyet szólóként énekel, elgondolkodó tekintettel fordított hátat a közönségnek, majd az új dal kezdetén tért vissza már könnyek nélkül.


Szintén 2013-ban, Június 8-án törtek elő a könnyek Niall szeméből, akinek a Moments dalnak a hangulata ártott meg. A szemei vörösek és könnyesek voltak, ám mikor a kamera ráközelített, eltakarta a szemeit, hogy a közönség ne lássa közelről az arcát. De említhetjük akár ugyanezen év november 10-ét is, amikor a Little Things közben kellett Liamnek segítenie Niallt szólója eléneklésében, mert az érzelgősség elvette a hangját.

Nem csak a daltól lehet sírni

Habár a fiúk legtöbbször a dalok átlényegülése miatt engedik szemeiket könnyekbe lábadni, akadnak esetek, mikor más miatt érzik úgy, hogy nekik könnyeket kell hullajtaniuk.

Harry például 2015. Márciusában könnyezett, mert szemen találta valami. A média egyből úgy fogta fel a dolgot, mintha Zayn kilépése okozna neki lelki fájdalmat, viszont a valóság teljesen más.


Vagy vegyük Niall esetét, aki karrierjük elején nem számított dögösnek, sőt, sokan sértegették akkoriban az ír fiút. Első koncertjeik között volt az, mikor egy rajongó rondának hívta, majd kijelentette, hogy nem érdemli meg a helyét a One Directionben. A könnyekre az is rájátszott, hogy a koncert előtt pár nappal a neten is piszkálták őt.

Meghatódni a legjobb ok a könnyekre

Liam adta ki magából talán a legemlékezetesebb könnyeket, mikor a sérült lábával ült a színpadon több ezer rajongó előtt. A fiúk köré gyűltek, majd a közönség mind sikítani és ujjongani kezdett az énekesért, aki teljesen meghatódott a gesztustól. Akkor is elsírta magát, mikor a fiúk 2013-ban felköszöntötték, és a koncerten mindenki énekelte neki a Boldog Születésnapot, ami számára teljesen váratlan volt.


Tehát azt kijelenthetjük, hogy a koncerteken nem csak mosolyok, de könnyek is előkerülnek, akár bánat, akár öröm miatt, viszont ezek teszik olyan különlegessé a fiúk színpadi jelenlétét – van, mikor nevetnek és olyanok, akár a gyerekek, és van, mikor magukba fordulnak és megmutatják az érzelgős oldalukat a világnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük