One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Köszöntések

Ma van Liam 23. születésnapja, ezúton szeretnénk neki nagyon boldog születésnapot kívánni! Az énekes jelenleg családjával van, azonban az eltűnése ellenére is szánt arra időt, hogy felmenjen a közösségi oldalakra és megköszönje a szép üzeneteket, illetve trendet, ami kialakult a nagy nap miatt. A rengeteg jókívánság között nem csak rajongók, de a banda hivatalos Twitter oldala, híres barátok és Niall Horan is megtalálhatóak, utóbbi viszont Instagramon, egy képpel üdvözölte társát.

Boldog szülinapot @liampayne! Hiányzik az illatod! ?- írta az ír énekes, aki tegnap érkezett vissza Los Angelesbe, így nem tudott személyesen is összefutni Liammel.

Harry, Louis és Zayn még (!) nem adta jelét annak, hogy felköszöntené Paynot, viszont jelenleg mindenki szabad idejét élvezi – Harry is befejezte a forgatásokat, – így remélhetőleg hamarosan sor kerül arra a közös nyaralásra, amit annyira hangoztattak a srácok még Novemberben. Louis most is nyaral, Ibizán tengette napjait az utóbbi időben a családjával és barátnőjével.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük