One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Larry interjú

Egy rádiós műsorban Louis és Harry elárulták, hogy számukra mit is jelent a Perfect, felröppentek pletykák, miszerint Briana és Taylor Swift volt az ihletadó.

Közvetlen a dal megjelenése után a dalnak szerzői, nevükön Louis és Harry Smallzynak adtak rövidke interjút, amiben elmondták a Perfect lényegét.

“Mindig próbáljuk a tapasztalatainkat megírni, innen jönnek az inspirációk, hogy hogyan vesztettem el a drágámat, amim egyszer megvolt.” – mondta Louis, majd Harry hozzátette: 

“Van egy részletes történet, és tudod, nem változtatjuk meg ezt a történetet, talán csak egy nagyon kicsit, mert nem minden annyira nyilvánvaló benne. Sok szemszögből lehet megközelíteni, így sok módja van a megértésének. Az emberek dalokat írnak, másoknak viszont mást jelenthetnek… A Perfect igen, egy szerelmes dal, de egy spontán szerelmes dal, ez nem egy az ‘örökké-törődni-szeretnék-veled’ dalok közül, csak egy ‘szórakozzunk’ dal.”

Az interjú után nem sokkal szárnyra kapott a pletyka, miszerint a fiúk nagy szerelmi történetüket, vagyis Briana és Taylor Swift esetét sűrítették egy dalba, persze van a másik véglet, amik a Larry Stylinsont eleveníti fel, megint.

A B&T csapat a következő sorok miatt gondolja azt, amit:

“Valószínűleg sosem leszek a lovagod ragyogó páncélban
Sosem leszek az, aki hazavisz anyucihoz
És valószínűleg sosem fogok virágot vinni neked
De ma estére lehetek, lehetek az igazi – énekli Louis a dal elején, ami a rajongók szerint Brianára utal, és arra a bizonyos estére, amikor Tomlinson apává vált, majd rá nem sokkal szakítottak. 

“És ha szereted, hogy vakuk villannak minden alkalommal, mikor kiruccanunk
Oh igen
és ha olyat keresel, akiről a szakítós dalaidat írhatod
Bébi, tökéletes vagyok…” – ez Harry szólója, szintén visszafogott hangvételben, ami Taylor írási-mániáját mutatja, legalább is párak szerint. Mindannyian tudjuk, hogy Harry Styles sok dalszövegben szerepel Taylor Swift által, de hogy ez a kis megjegyzés neki lett-e szánva, csak Harry tudja.

A dal ma reggel jelent meg, jelenleg pedig 44 országban van a slágerlisták élén, azonban az album a harmadik helyen áll, közvetlen Justin Bieber és Troye Sivan mögött, reménykedjünk benne, hogy az ötödik lemez is akkora sikereket fog elérni, mint az előző négy.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük