One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Lecsúszott a One Direction

Lassan egy éve tart, Január 1.-én hivatalosan is szülinapját fogja ünnepelni a szünet, amit a banda indított útjára idén turné helyett. Ez viszont sok mindent magával hozott, kezdve a rengeteg pletykát maguk körül, a szóló projekteket, a sok utazást és pihenést a családdal, valamint a lassan körülöttük felerősödő hírességeket is – már ha a listákat és egyéb elismeréseket nézzük.

A One Direction szünete alatt nem zsebelt be annyi díjat, mint az aktív éveik során, ami logikus, így viszont sokan elbitorolták előlük a szobrokat. Nem kapták meg az amúgy minden évben őket illető Kedvenc Fiúcsapat díjat a Kid’s Choice Awards-n, ami egyébként az első “vereségük” ezen a díjátadón a karrierjük óta. Az idén egyébként a megszokott 30-40 helyett mindössze 19 jelölést kaptak, és az évi 28 díj helyett ‘csak’ nyolcat vittek haza – lássuk be, azért ez szünet alatt nem rossz arány.

Nem csak díjakban kerültek lejjebb a srácok, listákon is. Harry, Zayn és Liam sem kapott idén az Év Szépfiúja jelöléseket, sem elismeréseket listák terén, ráadásul Adele elbitorolta tőlük a trónt a Heat Gazdagság Listáján, ahol három éve veretlenek voltak. Az idén a visszatért énekesnő (és még sok más híresség is) több pénzt zsebelt be, mint a One Direction, ennek a turné hiánya lehet az oka. A harmadik helyen egyébként Ed Sheeran, második helyen Daniel Radcliffe áll. Utána jönnek a kedvenceink, negyedik Zayn, ötödik Harry, hetedik Liam (közéjuk Emma Watson ékelődött), nyolcadik Niall, kilencedik pedig Louis lett.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük